ZWO Seestar S50

Pametni teleskop ZWO Seestar S50

74.083 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Prednosti:

Pravo apohromatsko sočivo prečnika 50 mm za kristalno čiste slike koje u trenutku očaraju svakog gledaoca

GoTo, auto fokus i samostalno praćenje 

Besplatna aplikacija za nezaboravne obilaske neba

Jednostavna astrofotografija: Postavite teleskop, otvorite aplikaciju i počnite

Baterija sposobna za 6 sati astrofotografije

Dobrodošli u budućnost astrofotografije!

Sa Seestar-om, fotografisanje nebeskih objekata postaje dečja igra. Sve radi samostalno! Jednostavno izaberite željeni objekat i teleskop pronalazi svoju metu i automatski izvršava fokusiranje. Zahvaljujući praćenju zvezda i automatskom slaganju, pred vašim očima se pojavljuje slika koja se konstantno poboljšava. I ovako funkcioniše…

5 koraka do stvaranja astrofotografije

Seestar umanjuje količinu posla koji biste inače morali da obavite:

Automatsko poravnanje - postavite teleskop i pustite ga da se sam orijentiše. Zahvaljujući prepoznavanju uzoraka i GPS-u vašeg pametnog telefona, Seestar prepoznaje svaku zvezdu.

GoTo sistem - teleskop se kreće ka objektu pritiskom na dugme. Ne morate ništa drugo da radite ručno.

Automatsko praćenje – motori automatski drže nebeski objekat unutar polja slike, čak i ako volite da posmatrate satima zaredom.

Auto fokus - bez pokušaja i grešaka, automatski se fokusira na objekat.

Automatsko slaganje – višestruke naslagane slike čine objekat jasnijim i jasnijim dok se ne pojavi gotova astrofotografija. Naravno, možete ga odmah podeliti sa prijateljima koristeći pametni telefon.

Doživite kako Orionova maglina prerasta u gigantsku strukturu, kako se spiralni krakovi vijugaju oko galaksije Vrtlog ili kako otvoreno dvostruko jato Perseja otkriva stotine svetlucavih zvezda. Tako da možete videti univerzum novim očima.

Vaša centralna kontrolna jedinica za nebo

Koristeći besplatnu aplikaciju Seestar, možete da se krećete svojim teleskopom kroz more zvezda. Poput kapetana, uvek imate pun pregled. Kakvi su vremenski uslovi i temperatura? Koji su objekti trenutno vidljivi? Gde bi bilo dobro sledeće putovati?

Zvezdane mape, vrhunski objekti za noć ili obimna baza podataka objekata: Aplikacija pruža toliko mogućnosti i načina da istražite univerzum na svoj način. Pratite njegove preporuke ili ga jednostavno udaljite od najpopularnijih objekata. Uz prateće informacije o objektima, uskoro ćete postati autoritet na noćnom nebu. Udaljeni ste samo nekoliko minuta od najsjajnijih objekata.

Čiste slike i fina rezolucija

Teleskop je opremljen apohromatskim triplet sočivom od 50 mm i senzorom IMX462 rezolucije 1920x1080 piksela. Zajedno čine tim koji stvara kristalno čistu sliku i slike sa dubinom detalja što je donedavno bilo nemoguće.

Astrofotografija je laka

Seestar je veoma lak za transport (samo 3 kg!) i može se postaviti na bilo koju lokaciju koju želite. Bilo da ga ponesete sa sobom na izlet ili ga jednostavno postavite u svoju baštu, ovaj teleskop je uvek spreman za akciju.

Duboko nebo ili mesec: Seestar je spreman za oba

Dva moćna režima sa jednim zajedničkim ciljem... impresivne fotografije. U video režimu, snimate Mesec i planete koristeći kratko vreme ekspozicije i na taj način stvarate jasne slike. U režimu snimanja, dugo vreme ekspozicije vas vodi dalje do objekata dubokog neba kao što su magline i galaksije. Sa Seestar 50 i njegovim funkcijama, ne možete iskusiti samo deo spektra univerzuma, već i ceo.

Specifikacije:

 • Model: Seestar S50
 • Senzor: IMX462
 • Rezolucija: 1080 x 1920
 • Prečnik: 50 mm
 • Žižna daljina: 250
 • Brzina: f/5
 • Optičko sočivo: apohromatsko triplet
 • Skladišni prostor: 64 GB

Šta se nalazi u pakovanju?

 • - Teleskop
 • - Tripod od ugljeničnih vlakana
 • - USB-C
 • - Filter za sunce
 • - Uputstvo za upotrebu
ZWOSeeStar

Detalji

PLU
3413
Prečnik objektiva
50 mm
Svetlosna moć
f/5
Žižna daljina
250 mm
Navoj
3/8"
Dimenzije
130 x 142.5 x 257 mm
Težina
3 kg

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: