ISPORUKA

Rok isporuke

Proizvodi će Vam biti isporučeni u najkraćem mogućem roku od prijema Vaše porudžbine.

Ukoliko nam potvrdite sve podatke do 16h robu Vam šaljemo sledećeg radnog dana i možete je očekivati u roku od naredna 2-3 radna dana od dana slanja robe.

U slučaju da eventualno nismo u mogućnosti da isporučimo neki od naručenih proizvoda iz bilo kog razloga (npr. trenutno proizvoda nema na stanju i sl.) kontaktiraćemo Vas telefonskim putem ili putem e-maila kako bi se dogovorila kasnija isporuka naručenog proizvoda, eventualna isporuka zamenskog proizvoda ili kako bi se izvršilo otkazivanje naručenog proizvoda.

Preuzimanje

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine, kada stigne na Vašu adresu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas i drugi put ne pronađe na adresi ili se ne budete javili dva dana na dati broj telefona, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili iz kog razloga isporuka nije bila uspešna i eventualno se dogovoriti o ponovnom slanju.

Isporuka na teritoriji Srbije

Bex Express
City Express

Cenu isporuke robe u potpunosti snosi kupac, prema cenovniki CITY Express-a, odnosno BEX Express-a u zavisnosti od načina slanja pošiljke.

Prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta možete pregledati uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se odmah, a najkasnije u roku od 24h obratite službi reklamacija Teleskop centra na broj telefona 063 1199 654 ili na mail info@teleskop.rs. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Preuzimanje proizvoda u maloprodajnom objektu

Ova opcija preuzimanja Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete u maloprodajnom objektu Teleskop centra u Novom Kneževcu, Svetog Save 23. Radno vreme prodavnice je od 08:00 do 16:00 časova (Ponedeljak – Petak).

Da biste porudžbinu preuzeli u maloprodajnom objektu, potrebno je da u delu Način isporuke odabete opciju: Teleskop centar - Preuzimanje u prodavnici.

PLAĆANJE

Načini plaćanja

Proizvode koje želite da poručite putem Internet prodavnice, možete platiti na više načina:

- plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
- uplatnicom u pošti ili banci
- nalogom za prenos (virmansko plaćanje)

Gotovinski (Pouzećem)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.

Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.