ScopeDome Kupola 3M

ScopeDome kupola, prečnika 3 m

0 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Kupola je napravljena od poliestera ojačanog staklom, debljine do 6 mm. Pruža potpunu otpornost na vremenske uslove, a istovremeno obezbeđuje visoku izdržljivost i estetiku. Pored toga, ojačan je specijalnim konveksnim profilima na spoljašnjoj strani i ojačanjima postavljenim unutar konstrukcije. Kupola se sastoji od 7 osnovnih elemenata – značajno olakšava transport i montažu na visokim zgradama.

Nepropusnost kupole je garantovana posebnom konstrukcijom koja takođe sprečava curenje vode u unutrašnjost. Veliki zazor na dnu i pokrivač svetle boje sprečavaju pregrevanje. Veliki prozor širine jednog metra omogućava slobodno posmatranje pomoću teleskopa prečnika do 90 cm. Prozor za posmatranje je dizajniran tako da je teleskop imao jasan pogled na zenit. Rotaciju kupole obezbeđuje šina na bazi kupole, koja se kotrlja zahvaljujući sistemu 16 plastičnih valjaka.

Pogonski sistem kupole se sastoji od dva tiha motora male snage koji se napajaju od 230V. Jedan kontroliše rotaciju kupole, drugi vam omogućava da otvorite i zatvorite prozor za posmatranje. Specijalni enkoder montiran na strujnom kolu kupole sarađuje sa namenskim drajverom koji konstantno određuje lokaciju kupole i prilagođava rad motora u skladu sa položajem telekopa.

Sve kupole se u početku sklapaju i testiraju u fabrici, a zatim demontiraju i pažljivo pripremaju za transport.

Osnovni podaci:

    • prečnik kupole: 3000 mm

    • širina prozora: 1000 mm

    • visina kupole: 2400 mm

    • prečnik baze: 2760 mm

    • težina (sa paletom): ~ 350 kg

Više o proizvodu: klikni ovde

SD3M

Detalji

PLU
1787
Tip
Kupola
Prečnik
3 m
Visina
2400 mm
Materijal sfere
Laminat ojačan staklom
Ostalo
Sa motorima za rotaciju i kontrolu prozora

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: