Adapter za smart telefone
  • Adapter za smart telefone

Adapter za smart telefone

Smartphone adapter za postavljanje vašeg telefona na okular – snimite fotografije vašim mobilnim telefonom kroz teleskop, dvogled, durbin, pa i mikroskop!

1.583 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Odlično rešenje za stabilno snimanje i slikanje pomoću vaseg android telefona. Veoma jednostavno se montira, lako se prilagođava mobilnim telefonima širine 57-100 mm i čvrsto stoji na okularima prečnika 27-46 mm. Na sebi ima navoj za foto stativ (1/4“), pa ga može koristiti i kao adapter za stativ, npr. za timelapse snimanja samo uz optiku mobilnog telefona.

Ovaj adapter omogućava čvrst prihvat mobilnog telefona na okular, pa će snimanje biti izuzetno jednostavno. Kroz teleskop možete snimiti Mesec, planete, a uz odgovarajuće aplikacije koje omogućavaju duže ekspozicije i poneki sjajniji objekt dubokog neba. Ukoliko adapter koristite na dvogledu, gledajući kroz jedan okular, možete snimati dok vam je mobilni telefon priključen na drugi. Svi vlasnici mikroskopa, sa ovim adapterom, imaju mogućnost da svoj mikroskop pretvore lako u digitalni. Pogledajte fotografije u galeriji!

Saveti:

- Najoštija slika se dobija kada se optički uređaj prethodno izošti gledanjem ka tačkastom izvoru svetlosti (npr. zvezda). Napomena: Nikako u jak izvor svetlosti!
- Za bolje rezultate potrebno je da objektiv kamere telefona bude pravilno centriran u odnosu na okular (otvor na okularnom delu).
- Budući da je tokom fotografisanja potrebno dodirivati ekran, postoji mogućnost da slika bude zamućena usled vibracija, te se preporučuje korišćenja funkcije samookidača od 2 do 10 sekundi.
- Uklanjanjem gumenog prstena okulara, telefon možemo dodatno približiti okularu, kako bi se dobilo šire vidno polje.

HandyHaltPA

Detalji

PLU
1641
Tip
Adapter
Navoj
1/4" (za foto stativ)
Ostalo
Lako se prilagođava mobilnim telefonima širine 57-100 mm i čvrsto stoji na okularima prečnika 27-46 mm

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: