Stabilisani strujni ispravljač 12V 5A

Strujni ispravljač 12V 5A za stabilisano napajanje mehanike HEQ5 ili EQ6, sa utikačem za 220V

2.083 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Ukoliko želimo koristiti GoTo mehaniku na 220V, potreban nam je stabilisani strujni ispravljač. Naime, savremena GoTo mehanika je vrlo osetljiva na oscilacije u naponu. Njihova trenutna potrošnja dostiže više ampera dok oba motora rade punom brzinom, tako da je za pravilno funkcionisanje uređaja neophodno napajanje koje može nesmetano podneti i ovo opterećenje.

Iskustvo pokazuje da većina uređaja za napajanje, koje možemo pronaći na našem tržištu, ne mogu da pruže zahtevanu nominalnu snagu, pa se kupci/korisnici radije odlučuju za ispravljače sa većim kapacitetom.

Sa tim u vezi, za pravilan rad odgovarajuće SkyWatcher mehanike (HEQ5 ili EQ6) predlažemo stabilisani strujni ispravljač 12V 5A, koji može čak i da napaja mehaniku EQ6 PRO GoTo, zajedno sa mnogim drugim dodacima (autoguider, kamera itd.).

Za napajanje mehanike sa posebnim ulazom (AZ-EQ5, EQ6-R, AZ-EQ6, EQ8) preporučujemo napajanja Stab4 (12V 4A) ili Stab6 (12V 5A), na čiji se izlaz može priključiti fabrički kabl za upaljače za cigarete.

stab5

Detalji

PLU
930
Tip
Strujni ispravljač 12V 5A
Namena
Za napajanje mehanike HEQ5 ili EQ6

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: