Red Dot (StarPointer) Tražilac
  • Red Dot (StarPointer) Tražilac

Red Dot (StarPointer) Tražilac

Red Dot (StarPointer) tražilac sa držačem, kompatibilan sa SkyWatcher-ovim teleskopima

2.917 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Tražilac sa crvenom tačkom (Red Dot) je vrlo ekonomičan i praktičan tražilac. Nema uveličanje i daje realnu sliku za razliku od optičkih tražilaca. Poseduje crvenu LED lampicu koja se prikazuje kao crvena tačka, nišan (otuda i ime Red Dot), a koja, prilikom posmatranja, izgleda kao da je pozicionirana na nebu. Uz pažljivo nameštanje pomoću ugrađenih kontrola, sa ovim tražiocem ćete vrlo brzo pronaći objekte u okularima manjeg povećanja.

Opremljen je držačem sa šrafovima za centriranje, prekidačem za uključivanje crvene lampice i zamenjivom baterijom CR2032 (jedna baterija uključena u cenu). Zahvaljujući LED lampici, radni vek baterije je oko 1000 sati – naravno uz pravilno korišćenje.

Korišćenje Red Dot tražioca je vrlo jednostavno. Samo treba pogledati kroz otvor tražioca, uključiti crvenu lapmicu koja predstavlja nišan, izabrati objekat na nebu. Bitno je da vam oba oka budu otvorena kada centrirate npr. zvezdu. Pošto zvezdu vidite u centru crvene tačkice, znaćete da je ista zvezda u okularu vašeg teleskopa.

Napomena: Nemojte ga zaboraviti ugasiti nakon prosmatranja! :)

starp

Detalji

PLU
134
Tip
Tražilac sa nosačem
Baterija
1x CR2032

Posebna šifra

13 drugih proizvoda u istoj kategoriji: