AZ4 Mehanika na aluminijskom tronošcu
  • AZ4 Mehanika na aluminijskom tronošcu

AZ4 Mehanika na aluminijskom tronošcu

Robustna alt-azimutalna montaža na aluminijumskom tronošcu sa praktičnom ručicom za upravljanje, pogodna kako za dnevna, tako i za astronomska posmatranja

23.250 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

AZ4 mehanika pruža maksimalnu fleksibilnost, koju inače možete očekivati od azimutnog nosača. Jednostavan za korišćenje, lak za nošenje, ne zahteva upotrebu tegova, idealan za astronomsku i dnevnu upotrebu.

Zategnutost kvačila je podesiva, a teleskop se može pomerati u bilo kom pravcu, ne gubeći vreme na stalnim popuštanjem ili zatezanjem poluge za zaključavanje.

Standardni nosač (tzv. lastin rep) olakšava uravnotežavanje postavljenog teleskopa. Zahvaljujući preciznom podešavanju montaže (do 180 stepeni) podjednako se mogu koristiti Refraktori ili Maksutovi sa fokuserima na kraju tubusa, kao i Newton teleskopi čiji je fikuser na samom tubusu.

Sam držač je pod uglom od 45 stepeni, tako da se sa teleskopima prečnika do 180 mm može se posmatrati i zenit, bez dodirivanja mehanike i tubusa.

Osnovna verzija dolazi sa aluminijskim tronošcem (65mm), a za teže instrumente i bolju stabilnost preporučujemo čelični tronožac (45mm; isti kao i na HEQ5 montaži).

AZ4

Detalji

PLU
974
Mehanika
Alt-azimutalna
Stativ
Aluminijum

Posebna šifra

Preuzmi

Uputstvo AZ4

Preuzmi (1.3M)

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: