AZ PRONTO (AZ3-R) Mehanika SkyWatcher
  • AZ PRONTO (AZ3-R) Mehanika SkyWatcher

AZ PRONTO (AZ3-R) Mehanika SkyWatcher

Kompaktna AZ-3 AZ PRONTO (AZ3-R) mehanika na stativu StarAdventurer, elegantnog dizajna, preciznog kretanja, vrlo jednostavna za upotrebu, pogodna kako za dnevna, tako i za noćna posmatranja

24.083 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Jednostavna alt-azimutalna montaža iznenađujuće je stabilna i pogodna za manje instrumente.

Najveća prednost nove SkyWatcher-ove AZ Pront montaže je veoma jednostavno rukovanje. Skraćeno vreme postavljanja (montiranja), pogodna za nošenje, ultralagana i kompaktna montaža. Dovoljno stabilna za manje tubuse teleskopa do 3 kg. Tubusi se mogu montirati bez dodatnog alata, budući da montaža dolazi sa standardnom dovetail montažom (prizma šina nije uključena). Sa opcionim fotoadapterom (npr. EQ3fft ili EQshortFFT), moguće je montirati durbine ili dvoglede. Pomoću fleksibilnih ručica za kretnju, omogućeno je vrlo precizno kretanje i praćenje objekata na nebu.

Pored toga što je tripod vrlo lagan, izuzetno je stabilan. Sa uključenom tubom za povećanje visine, glava montaže se izdiže kako bi se izbeglo sudaranje tubusa i tripoda StarAdventurer. Glava se povezuje sa tripodom putem standardnog 3/8" foto navojem, tako se može koristiti i kombinovati i sa drugim tripodima.

AZ3-R

Detalji

PLU
1336
Mehanika
Alt-azimutalna
Stativ
StarAdventurer
Nosivost
do 3kg

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: