AZGTIX GoTo montaža, Skywatcher
  • AZGTIX GoTo montaža, Skywatcher

AZGTIX GoTo montaža, Skywatcher

SkyWatcher AZGTIX GoTo montaža sa kojom se može upravlja pametnim telefonom, nosivoti 6/10 kg, čeličnim stativom i tehnologijom dual-encodera. Mogućnost postavljanja do dva teleskopa

52.417 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

SkyWatcher AZ-GTiX montaža omogućava prihvat do dva instrumenta istovremeno, tako da se posmatranje može vršiti sa dva različita tipa teleskopa uz pomoć jednog mehanizma. Takođe, postavkom teleskopa i fotoaparata možete u isto vreme posmatrati i snimati objekte.

Mehanika se može povezati sa bilo kojim mobilnim telefonom ili tabletom sa ugrađenim WiFi-jem, a za upravljenje se koristi besplatna aplikacija SynScan (aplikaciju možete preuzeti sa Google play-a ili App Store-a). Za kontrolu montaže može se koristiti i SynScan GoTo ručni kontroler (nije uključen). Osim motoriziranog kretanja, AZ-GTiX montaža ima mogućnost i ručnog pomeranja. Zahvaljujući tehnologiji dvostrukog enkodera "Freedom Find", montaža ne gubi orijentaciju tokom ručnog pomeranja. Ugrađeni enkoderi konstantno prate poziciju montaže, čak i za vreme kretanja, tako da možete da prelazite između automatskog i ručnog pretraživanja objekata u bilo kom trenutku bez gubitka pozicije, a funkcija sata ostaje aktivna sve vreme.

Teleskopi se fiksiraju standardnim Vixen dovetail prihvatom, a glava mehanike je povezana sa stativom foto navojem od 3/8". Paket uključuje čelični tronožac i produženu cev. Nosivost montaže je 6kg ukoliko se postavi jednan teleskop, dok za dva teleskopa ona iznosi 10kg. Napaja se putem 8 komada AA baterija (nisu uključene), koje se postavljaju u ugrađeni držač. Može se koristiti i eksterni izvor napajanja, sa naponom između 7.5-12V. Preporučuje se minimalno napajanje sa izlazom od 1A.

AZGTIX

Detalji

PLU
3146
Mehanika
Alt-Azimutalna
Napajanje
8 komada AA baterija (nisu uključene) ili eksterni izvor napajanja 7.5-12V, 1A (nije uključen)
Stativ
Čelik
Nosivost
6kg / 10kg (maksimalno)
Težina
4,6kg (glava 2kg; stativ 2,4kg; produžetak 0,12kg)
Ostalo
SkyWatcher Freedom-Find tehnologija

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: