Plutajuća traka za dvoglede i kamere, Levenhuk
  • Plutajuća traka za dvoglede i kamere, Levenhuk

Plutajuća traka za dvoglede i kamere, Levenhuk

Tekstilna, plutajuća traka za dvogled, foto i video kamere, dužine 110cm, savršeni izbor za ekstremne aktivnosti

1.083 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Levenhuk FS10 Plutajuća traka neophodan je dodatak za posmatranje u blizini vode. Ako Vaš dvogled ili fotoaparat slučajno padne u reku ili jezero, ova traka neće dozvoliti da potone - plutajuća traka ostaće na površini vode, pokazujući lokaciju uređaja.

Ova tekstilna traka dizajnirana je za nošenje, na ramenu, dvogleda, kamere ili bilo kojeg sličnog uređaja. Dugačka je, široka i prikladna, posebno tokom dugih pešačkih tura. Glavna karakteristika ove trake je da ne tone - ostaje plutati na površini vode.

Da li je potrebna ova plutajuća traka? Neophodan je pribor za one koji posmatraju opasno blizu dubokih voda ili brzih reka. S ovom trakom više ne morate brinuti o sigurnosti svog dvogleda ili kamere na putovanju brodom. Samo uživajte u lepoti prirode i neverovatnim vodenim stanovnicima. Čak i ako vam optički uređaj sklizne iz ruku, plutajuća traka Levenhuk FS10 zadržaće ga na površini vode i moći ćete ga odmah izvaditi. Levenhuk tekstilna plutajuća traka savršen je izbor za ekstremne aktivnosti.

Karakteristike:
Materijal: tekstil/sintetika
Dužina: 110 cm
Širina: 4,5 cm

LE71148

Detalji

PLU
2062
Materijal
Tekstil/sintetika
Dimenzije
Dužina: 110cm / Širina: 4,5cm

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: