Levenhuk LabZZ MC2 Monokular
  • Levenhuk LabZZ MC2 Monokular

Levenhuk LabZZ MC2 Monokular

Klasičan monokular Levenhuk LabZZ MC2 namenjen prvenstveno deci, ali ga mogu koristiti i odrasli, dolazi sa uvećanjem od 10x, prečnikom objektiva 25 mm i torbicom za skladištenje

1.833 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Levenhuk LabZZ MC2 Monokular je klasični optički uređaj za decu. Optika je izrađena od visokokvalitetnog stakla BK-7. Kućište ima gumeni premaz za čvrsto držanje, a objektiv pruža odličnu sliku čak i kada je oblačan dan. Snaga uvećanja je 10x, a prečnik objektiva je 25mm. Cela konstrukcija je kompaktna i lagana, a može se poneti u šetnju ili čak na daleko putovanje.

Svako dete će biti uzbuđeno što ima ozbiljan optički alat za istraživanje sveta oko nas. Monokular će postati dečji pratilac i pomoći će da se detaljno posmatraju udaljeni objekti. Levenhuk LabZZ MC2 Monokular se razlikuje od sličnih malih snažnih monokulara svojim laganim dizajnom - odlična staklena optika prekrivena je laganom, ali izdržljivim plastičnim kućištem. Šareno kućište savršeno se uklapa u ruku i pogodno je za dugotrajna opažanja. Zahvaljujući velikom prečniku objektiva, monokular sakuplja mnogo svetla i pruža široko vidno polje, što omogućava posmatranje velikih površina. Meki gumeni okular osigurava ugodno promatranje. Mali monokular za decu je veoma pogodan za nošenje u malom rancu ili čak u džepu.

Ovaj monokular je odličan za posmatranje divljih životinja i pogleda na grad. Široko vidno polje omogućava gledanje čak i objekata u pokretu. Levenhuk LabZZ MC2 Monokular možete koristiti tokom sunčanog dana ili na blagoj kiši - optika je pouzdano zaštićena od prašine i vlage. Pobrinite se da ne ispustite monokular u vodu.

Ovaj džepni monokular Levenhuk LabZZ MC2 dizajniran je posebno za mlade istraživače. Alat sadrži svetao dizajn i kvalitetne optičke elemente. Optička svojstva monokulara su jednako dobra kao i kod modela za odrasle.

LabZZ MC2 Monokular se isporučuje sa kompletom koji sadrži sve što je potrebno za održavanje monokulara i optike, kao i elegantnu kutijicu za transport. Mladi istraživač će brzo shvatiti kako koristiti monokular bez pomoći (ili samo malo). Imajte na umu da monokular mogu koristiti samo deca starija od tri godine. Pronađite korisne savete o tome kako održavati monokular u korisničkom priručniku. Dolazi u kompletu zajedno sa optičkim instrumentom.

Karakteristike:
- Kompaktan i lagan
- Udoban za držanje
- Pogodan za upotrebu kada nosite naočare
- Stakleni optički elementi visokog kvaliteta
- Višeslojni premaz optike
- Brzo fokusiranje jednom rukom
- Gumena obloga okulara

Komplet uključuje:
- Levenhuk LabZZ MC2
- Torbica
- Krpica za čišćenje
- Remen

LE70813

Detalji

PLU
1578
Telo
Plastično
Materijal optike
BaK-7 stakleno
Premaz optike
Zeleni
Uvećanje
10x
Prečnik objektiva
25 mm
Ugao vidnog polja
Minimalna udaljenost fokusa
3,5 m
Izlazna pupila
2,5 mm
Odstojanje od oka
10 mm
Težina
0,12 kg
Ostalo
Torbica za prenos i skladištenje, remen i krpica za čišćenje
Upotreba
Proizvod za generalnu upotrebu. Mogu ga koristiti deca starija od 3 godine

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: