8x56 Delta Titanium
  • 8x56 Delta Titanium

8x56 Delta Titanium

Vodootporni dvogledi serije Titanium sa uvećanjem od 8x, prečnikom objektiva 56mm, porro prizmom, azotnim punjenjem i višeslojnim antireflektivnim premazom (svetlosna propustljivost 93%)

27.917 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Najpopularniji tip dvogleda 8×56 među domaćim lovcima. Zahvaljujući odličnim materijalima od stakla od kojih je izrađen, višeslojnim antirefleksivnim premazima (99,5% FMC prevlaka) na optičkim površinama i vrhunskoj konstrukciji, dvogled Delta Titanium se pokazao odlično i sumraku i u mraku, što dokazuju i brojna nezavisna uporedna ispitivanja. Svetlosna propustljivost dvogleda iznosi čak 93%! Preporučujemo ga posebno lovcima, ali ga možete koristiti i tokom drugih aktivnosti.

Metalno kućište osigurava visoku izdržljivost, a unutrašnjost je punjena azotom što smanjuje mogućnost orošavanja optike i osigurava vodootpornost. Telo dvogleda je presvučeno gumom, koja pruža zaštitu od blažih udaraca, a hrapava površina omogućava čvrsto prijanjanje i udobno držanje.

Fokusiranje se vrši uz pomoć središnjeg dugmete (centralno fokusiranje), a dostupno je i podešavanje dioptrije na desnom okularu. Na okularima se nalazi gumena školjka, koja pruža udobno posmatranje čak i kod osoba koje nose naočare.

Isporučuje se sa čvrstom torbicom za nošenje i skladištenje, poklopcima za objektive i okulare, krpicom za brisanje sočiva i udobnim remenom za nošenje oko vrata.

tit856

Detalji

PLU
8
Tip
Porro prizma
Premaz optike
Potpuni višeslojni (Fully Multicoated)
Uvećanje
8x
Prečnik objektiva
56 mm
Linearno vidno polje na 1000 m
112 m
Ugao vidnog polja
6,5°
Faktor sumraka
21,2
Geometrijska moć umanjenja rasipanja svetlosti
49
Izlazna pupila
7 mm
Odstojanje od oka
22 mm
Azotno punjenje
Da
Dimenzije
200x195x70 mm
Težina
1100 g
Ostalo
Poklopci za okulare, poklopci za objektive, traka za nošenje oko vrata, torbica za prenos i krpica za čišćenje

Posebna šifra

Preuzmi

Uputstvo Dvogledi

Preuzmi (834.05k)

Uputstvo Dvogledi 2

Preuzmi (1.11M)

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: