Mini Track Montaža LX3, Omegon
  • Mini Track Montaža LX3, Omegon
  • Mini Track Montaža LX3, Omegon

Mini Track Montaža LX3, Omegon

Snimite kvalitetne astronomske fotografije koristeći ovaj potpuno mehanički mini nosač, za koji vam nije potrebno napajanje

13.250 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Omegon Mini Track LX3 je nova verzija montaže za širokougaonu astrofotografiju, kojoj nisu potrebne baterije! Pogon je u potpunosti mehanički, na oprugu, a može kompenzovati rotaciju neba do 60 minuta, sa jednim navijanjem. Montaža je kompaktna, izdržljiva, idealna za putovanja.

Srce MiniTrack-a je sat (na navijanje), tako da mehanika ne zahteva napajanje putem baterija, odnosno nije Vam potrebna utičnica. Sat omogućava precizno pomeranje Vaše kamere. Jednostavno navijte satni mehanizam i montaža će početi da prati objekat na nebu do 60 minuta. Ovaj nosač nikad neće zastati, čak ni u hladnim uslovima. Nije slučajno što je ovaj „ekspert“ za fotografije širokog polja osvojio srca ljubitelja astronoma.

MiniTrack ima dva konektora - jedan za stativ i drugi za Vašu kameru ili glavu. Jednostavno pričvrstite nosač na svoj stativ koristeći vijak od 1/4" i poravnajte MiniTrack kako želite. Alternativno, možete postaviti kugličnu glavu sa navojem 1/4" ili 3/8".

Proizvod je dostupan i kompletu Mini Track Montaža LX3 Omegon SET, koji pored Mini Track montaže LX3 uključuje i foto glavu i polarni tražilac.

NI61975

Detalji

PLU
1781
Tip
Mini Track Montaža
Nosivost
do 3 kg

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: