Star Adventurer 2i, Pro Pack
  • Star Adventurer 2i, Pro Pack

Star Adventurer 2i, Pro Pack

Popularna, kompaktna, stabilna platforma za astrofotografiju, Star Adventurer Pro Pack (DEC jedinica, L-platforma, Wedge, iluminator polarnog tražioca, kontrateg, kratki ballhead adapter), omogućava precizno praćenje objekata na noćnom nebu

49.083 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

SkyWatcher Star Adventurer se može koristiti u širokom spektru konfiguracija, zahvaljujući svojoj modularnoj platformi.

Star Adventurer je jedan od najboljih i najpopularnijih ekvatorijalnih platformi za astrofotografiju DSLR fotoaparatima sa širokougaonim, normalnim i teleobjektivima, pa čak i manjim apo refraktorima. Star Adventurer je motorizirana montaža koja preciznim useveravanjem omogućuje automatsko praćenje noćnog neba za dugačke ekspozicije, koje su potrebne u astrofotografiji, a da zvijezde ostanu savršeno oštre. Nova verzija donosi WiFi mogućnost spajanja s mobilnim telefonom.

Star Adventurer može se postaviti na bilo koji fotografski tronožac (3/8″ ili 1/4″ navoj). Ovaj set sadrži vrlo kvalitetan “wedge”, čvrstu alt-azimutalnu glavu za podešavanje nagiba montaže u zavisnosti od geografske širine. Napajanje je pomoću 4 AA baterije ili mini-USB priključka, a osim standardne zvezdane brzine rotacije, dostupne su brzine praćenja Meseca i Sunca – idealno za snimanje sekvence pomračenja! Star Adventurer se, naravno, može koristiti i na severnoj i na južnoj hemisferi. Useveravanje je jednostavno pomoću ugrađenog osvijetljenog polarnog tražioca.

Za precizno snimanje na većim žižnim dužinama, tu je i port za autoguider. Za teže kombinacije fotoaparata i teleobjektiva preporučujemo protivteg, koji je dodatno može nabaviti.

Star Adventurer Pro Pack, specifikacija:
- Robustna Star Adventurer platforma
- DEC jedinica (DEC-Unit)
- Iluminator polarnog tražioca
- L-platforma sa priključkom za protivteg, za postavljanje fotoaparata ili manjeg teleskopa
- Adapter sa 3/8″ navoja na 1/4″
- Ekvatorijalni Wedge za nameštanje geografske širine (nije vam potrebna dodatna foto glava)
- Star Adventurer Protivteg (za postavljanje težih fotoaparata sa teleobjektivima ili manjih teleskopa)

Kao što smo već napomenuli, Star Adventurer je izuzetno popularna montaža kod zaljubljenika u astrofotografiju. Svaki deo montaže se može kupiti zasebno, ali ceo komplet (tripod, glava, dodatak za podešavanje ugla, kontrateg, itd.) čine set koji je dovoljan za svakog astrofotografa.

StarAdvSetFull

Detalji

PLU
1884
Napajanje
4x AA (baterija) ili mini USB priključak - nisu uključeni
Navoj
3/8" i adapter na 1/4"

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: