12x30 Mesingani mini durbin Omegon
  • 12x30 Mesingani mini durbin Omegon

12x30 Mesingani mini durbin Omegon

Mesingani mini durbin koji izgledom podseća na srednjovekovne piratske durbine, dolazi sa uvećanjem od 12x i prečnikom objektiva 30 mm

4.583 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Stopama velikih istraživača
Prepustite se ovom klasičnom mini durbinu i vratite se u vreme drevnih pomoraca. Doživite i posmatrajte svet na način na koji su to radili srednjovekovni istraživači (Kolumbo, Magelan, itd.). Ipak, postoji mala razlika – srednjovekovni pomorci bi bili jednostavno zadivljeni kvalitetom optike koji pruža Mini Durbin 12x30 Mesingani Omegon.

Karakteristike:
- Kvalitetan mesingani teleskop opremljen sintetičkom kožom
- Pravo staklo, sočiva presvučena antirefleksnim premazom (coated lens)
- Uvećavanje od 12x
- nije veliko, tako da je slika stabilna kada se drži u ruci

Mesing i sintetička koža
Mesingani mini durbin se može izvući i sastoji se od tri dela. Kada se sklopi (uvuče), dugačak je ne više od 135 mm. Rukohvat izrađen od sintetičke kože doprinosi klasičnom izgledu mini durbina, tako da se stiče utisak da je durbin zaista „došao“ iz drevnih vremena.
Mesing blista poput zlata na bilo kojoj svetlosti, dajući durbinu moderan i privlačan izgled.

12x uvećanje
Za razliku od većih uvećanja, držanje optičkih instumenata koji dolaze sa uvećanjem 12x u ruci još uvek pruža relativno mirnu sliku. Slika izgleda stabilno, a udaljeni predmeti se mogu jasno i lako razabrati.

Obloženo sočivo za divna otkrića
Objektiv mesinganog mini durbina presvučen je antirefleksivnim premazom, što garantuje jasan pogled sa dovoljno kontrasta. Fokus se može prilagoditi vašem oku pomoću okretnog okulara. Prečnik okulara od 11 mm omogućava ugodno posmatranje satima. Ali budite oprezni, možda i uspete da otkrijete gusara koji se priklada iz zasede!

Odlična zabava i za decu
Naravno, vi i vaša deca možete koristiti mini durbin za sve normalne vrste posmatranja, a mali gusari uz pomoć ovog optičkog instrumenta mogu ploviti morima ili pak osvojiti „kauč-ostrvce“ u dnevnoj sobi. Ukratko, to je odličan poklon i pruža zabavu za celu porodicu.

Ni47442

Detalji

PLU
1768
Premaz optike
Antirefleksivnim premazom
Uvećanje
12x
Prečnik okulara
11 mm
Prečnik objektiva
30 mm
Materijal
Mesing, sintetička koža
Dimenzije
135 mm (dužina - uvučen)

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: