20-60x80 Durbin Lacerta sa uvidom od 45 stepeni
  • 20-60x80 Durbin Lacerta sa uvidom od 45 stepeni

20-60x80 Durbin Lacerta sa uvidom od 45 stepeni

Durbin Lacerta sa rasponom uvećanja od 20x do 60x (zoom), objektivom od 80 mm, okularom postavljenim pod uglom od 45° i višeslojnim FMC antirefleksivnim premazom

21.583 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Izvrsna optika, visoke performanse, pristupačna cena, izvanredan kontrast i prenos svetlosti, glavne su karakteristike ovog durbina. Pogodan je za sve aktivnosti na otvorenom, gde je potrebno posmatrati udaljene predmete. Preporučujemo ga lovcima, planinarima i instinskim ljubiteljima prirode.

Zahvaljujući svom uvećanju, raspona između 20 i 60x, i velikom prečniku sočiva od 80 mm, može se koristiti i u uslovima slabe vidljivosti (npr. sumrak, svitanje, vlažno vreme). Izvrsna optika u kombinaciji sa FMC antirefleksivnim premazom na svim staklenim površinama omogućava oštri i kontrasni prikaz slike.

Dvogled se može postaviti na stativ pomoću standardnog fotonavoja navoja. Postoji i mogućnost rotiranja durbina na stativu za 90°/180° tako da se tačka gledanja može menjati, što posmatranje čini prijatnijim.

Na prednjem delu durbina nalazi se štitnik za izvlačenje koji takođe štiti od neželjenih bočnih svetala i kondenzacije. Praktični gumeni poklopac za okular i kvalitetna futrolia od neoprena takođe su uključeni u paket.

La20-60x80a

Detalji

PLU
1839
Tip
Uvid od 45 stepeni
Premaz optike
Višeslojni antirefleksni premaz
Uvećanje
20 - 60x
Prečnik objektiva
80 mm
Mogućnost montiranja na stativ
Da (Stativ nije uključen)
Ostalo
Kvalitetna futrola, Poklopac okulara i objektiva

Posebna šifra

Preuzmi

Uputstvo Durbini

Preuzmi (764.44k)

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: