12x50 durbin BTC Handy Eye
  • 12x50 durbin BTC Handy Eye

12x50 durbin BTC Handy Eye

Kompaktan, vodootporan monokular, BTC Handy Eye, kojim se jednostavno može rukovati jednom rukom, uvećanja 12x, velikog prečnika objektiva od 50 mm i mini stativom

9.583 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Ukoliko tražite durbin po pristupačnoj ceni, sa izvrsnim kvalitetom slike, koji je ujedno i lak za rukovanje, 12x50 BTC Handy Eye je pravi izbor za Vas!

Uvećanje od 12x, koje se postiže sa ovim durbinom, dovoljno je veliko da prikaže puno detalja na velikim udaljenostima, ali nije preveliko da bi slika bila nestabilna kada se durbin drži u ruci (trešenje ruku je veće kod većih uvećanja). Fokusiranje je jednostavno, jednom rukom, zahvaljujući praktičnom dugmetu (fokuseru) koji se nalazi na vrhu kućišta durbina.

Zahvaljujući prečniku objektiva od 50 mm sakuplja dovoljno svetlosti, tako da je slika jasna, svetla i u uslovima slabe vidljivosti. Vidno polje je prilično široko i iznosi 55 stepeni. Veliki okular pruža udoban uvid, tako da ga mogu koristiti i osobe koje nose naočare. Svi optički elemeti su presvučeni višeslojnim antirefleksnim premazom koji minimizira refleksiju i daje kontrastnu sliku. Durbin je sa spoljašnje strane obložen gumom, tako da je prilično izdržljiv i može dobro podnijeti vlažne uvete.

Durbin se isporučuje sa zaštitnim poklopcem (kapicom) za objektiv koji je pričvšćen za telo što sprečava gubljenje. Uz proizvod dolazi i praktičan mini stativ, koji zauzima malo prostora, tako da ga uvek možete poneti zajedno sa durbinom.

BTC1250

Detalji

PLU
1149
Uvećanje
12x
Prečnik okulara
21 mm
Prečnik objektiva
50 mm
Linearno vidno polje na 1000 m
82 m
Ugao vidnog polja
4,7°
Faktor sumraka
24,5
Minimalna udaljenost fokusa
2 m
Izlazna pupila
4,25 mm
Vodootporan
Da
Mogućnost montiranja na stativ
Da - Mini stativ uključen
Dimenzije
16 cm (Dužina)
Težina
450 g
Ostalo
Zaštitni poklopac za objektiva

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: