Revolver za 5 filtera, 31,7mm
  • Revolver za 5 filtera, 31,7mm

Revolver za 5 filtera, 31,7mm

Korisna dodatna oprema, jednostavnog dizajna, revorver za 5 filtera (prečnika 1.25“), omogućava brzu i jednostavnu zamenu filtera tokom posmatranja

10.167 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Bilo da se radi o vizuelnom posmatranju ili pak snimanju astrofotografija, ovaj dodatak za laku, brzu i jednostavnu zamenu filtera će vam biti od velike pomoći.

Obrtna glava revolvera je veoma precizna, a na nosaču se nalazi prostor za postavku pet (5) filtera, prečnika 1.25“. Izbor filtera je jednostavan i brz, potrebno je samo rotirati nosač. Na revolveru se nalazi T2 koji služi za spajanje sa fokuserom (ili adapterom za fokuser), kao T2 navoj na okularnoj strani za prihvat adaptera za okular, kamere itd.

Za vizuelna posmatranja objekata dubokog neba preporučujemo: CLS, UHC, OIII, H-beta filteri, kao i različite filtere za poboljšanje boja i kontrasta planeta. NAPOMENA: Navedeni filteri nisu uključeni u proizvod.

Što se tiče astrofotografije, za fotografisanje dubokog neba preporučujemo filtere L, R, G, B, ili OIII, SII, H-beta, odnosno za jednobojne fotografije planeta L, R, G, B, IR filtre. NAPOMENA: Navedeni filteri nisu uključeni u proizvod.

KORISNE INFORMACIJE:
Karakteristike revolver za 5 filtera (1.25“) Orion – Izvor: YouTube / Orion Telescopes & Binoculars

FilRadLA

Detalji

PLU
/
Tip
Revolver za filtere
Prečnik
1.25"
Ostalo
T2 navoj

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: