10x25 monokular Lacerta Handy
  • 10x25 monokular Lacerta Handy

10x25 monokular Lacerta Handy

Praktičan, vodootporan durbin malih dimenzija, Lacerta, dolazi sa uvećanjem od 10x, prečnikom objektiva 25 mm, BaK-4 prizmom, azotnim punjenjem i višeslojnim antirefleksnim premazom (FMC)

4.250 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Odličan malen durbin koji doslovno stane u svaki džep. Dobra optika sa višeslojnim antirefleksivnim premazima i otpornost na vlagu, glavne su karakteristike monokulara serije Lacerta Handy.

Ergonomski oblik i dužina od svega 112 mm omogućuju stabilno držanje durbina u ruci pri uvećanju od 10x. Gumeni prsten okulara se može odvrtati tako da se spoljašnji odsjaj može u potpunosti eliminisati. Zahvaljujući kvalitetnoj BAK-4 prizmi i višeslojnim antireflesnim premazima (FMC) svih optičkih elemenata, slika koju daje je oštra i visokog kontrasta u svim delovima vidnog polja. Durbin se može koristiti i u lošim vremenskim uslovima uključujući maglu i kišu, jer je vodootporan, a azotno punjenje štiti sočiva od unutrašnjeg zamagljivanja.

Durbin dolazi sa remenom, mekanom torbicom i kripicom za čišćenje optike.

Kvalitetan durbin po veoma povoljnoj ceni, preporučujemo svim ljubiteljima prirode koji žele durbin odličnih performansi koji uvek mogu nositi sa sobom. Idealan za posmatranje ptica, divljih životinja itd.

LaM1025

Detalji

PLU
1801
Materijal optike
Bak-4
Premaz optike
Višeslojni antirefleksni premaz
Uvećanje
10x
Prečnik objektiva
25 mm
Azotno punjenje
Da
Vodootporan
Da
Dimenzije
112 mm (dužina)
Ostalo
Meka torbica, remen, krpica za čišćenje

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: