8x25mm Handy Eye monokular
  • 8x25mm Handy Eye monokular

8x25mm Handy Eye monokular

Praktičan durbin, Handy Eye, dolazi sa uvećanjem od 8x, prečnikom objektiva od 25 mm i antirefleksnim premazom – idealan za one koji žele izuzetno lagan i mali monokular

1.917 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Mali monokular Handy Eye odlikuje maksimalna kompaktnost i praktičnost. Sa dimenzijama od samo 30x92 mm i težinom od samo 59 g, idealan je za one koji traže izuzetno kompaktan i lagani durbin, bilo da planirate razgledanje grada ili ekskurziju.

Sočivo na prednjem delu ovog monokula ima prečnik od 25 mm, što osigurava dovoljno svetla za jasno posmatranje tokom dana. Uz povećanje od 8x, dobijate optimalan nivo uvećanja, koji omogućava detaljan pregled bez podrhtavanja slike čak i kada ga držite u ruci. Posmatranje je udobno, sa širokim vidnim poljem koje pruža sjajnu panoramsku sliku. Optika je premazana antirefleksnim slojem kako bi se postigla veća transmisija svetlosti i poboljšao kvalitet slike.

Podešavanje fokusa je jednostavno i možete ga prilagoditi pomoću malog prstena, koji omogućava precizno fokusiranje kako bližih, tako i udaljenijih objekata. Minimalna udaljenost fokusa ovog monokula je oko 2 metra, što znači da možete videti jasno i na relativno bliskim udaljenostima.

U kompletu sa monokulom dobijate i korisnu platnenu futrolu, koja će olakšati transport i skladištenje, čineći ovaj monokul idealnim partnerom za vaša putovanja i istraživanja.

BTC825ch

Detalji

PLU
3328
Premaz optike
Antirefleksivni premaz
Uvećanje
8x
Prečnik objektiva
25 mm
Minimalna udaljenost fokusa
2 m
Dimenzije
30x92 mm
Težina
59 g
Ostalo
Platnena futrola

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: