Mikroskop Student 23 Biološki
  • Mikroskop Student 23 Biološki

Mikroskop Student 23 Biološki

Biološki mikroskop Student 23 sa monokularnom glavom, mikrofokuserom, okularima WF 10x, objektivima 4x, 10x i 40x, uvećanjem 40x, 100x, 400x i LED rasvetom (funkcioniše i sa AA baterijama – 3 kom, nisu uključene)

13.750 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Nova generacija mikroskopa sa uvećanjima od 40-400X namenjena početnicima. Mikroskop poseduje dve brzine fokusiranja, donje i gornje osvetljenje i mogućnost rada sa baterijama (posebna pogodnost za terenski rad). Moderan, lagan dizajn. Idealan početnički mikroskop za decu.

Student-23 mikroskop je naslednik popularnog mikroskopa Student-12 nove generacije, koji svojim korisnim unapređenjima privlači pažnju na sebe. Poseduje tri objektiva 4X 10X i 40X, što znači da sa pripadajućim okularom 10X možemo postići uvećanja od 40X 100X i 400X. U mikroskop je ugrađeno gornje i donje osvetljenje koje je jače u odnosu na Student 12 tako da slika u mikroskopu na velikim povećanjima ima više kontrasta. Napajanje se vrši pomoću AC Adaptera, a postoji mogućnost napajanja i pomoću baterija. Okrugli stočić se može rotirati, a ispod stočića nalazi se prsten sa dijafragmom koja sadrži filtre u boji (optičko bojenje).

Glava mikroskopa može se rotirati nakon popuštanja vijka kojim je pričvršćena. Fokusiranje je u dve faze. Nakon grubog podešavanja mogu se provesti i vrlo fina i tačna podešavanja fokusa, što je glavna prednost ovog mikroskopa. Telo mikroskopa je izuzetno lako, što ga čini idealnim za terenski rad. Možete ga poneti sa sobom, nema potrebe za AC izvorom napajanja. Zahvaljujući kombinaciji boja (belo-plava-crna), ovaj mikroskop ima zaista izuzetno moderan dizajn.

Kome ga preporučujemo? Deci, da upoznaju prirodni mikro-svet, odnosno kao prvi početnički mikroskop.

ST-23

Detalji

PLU
1099
Glava
Monokularna
Uvećanje
40x, 100x i 400x
Okular
WF 10x
Objektivi
4x, 10x i 40x
Fokus
Grubi i fini
Radni stočić
Rotirajući
Dijafragma
Dijafragma sa filterima u boji
Osvetljenje
Gornje i donje
Napajanje
AC ili AA baterije (3 kom. - nisu uključene)
Namena
Obrazovanje dece, Hobi, Početnici

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: