Džepni sunčani Sat, bakar, replika
  • Džepni sunčani Sat, bakar, replika

Džepni sunčani Sat, bakar, replika

Nekad je bio znak prestiža, dok još nisu postojali klasični mehanički satovi. Ima ugrađen kompas za brzo određivanje strana sveta, a time i za očitanje tačnog vremena

6.583 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Predivan i potpuno funkcionalni sunčani sat, pogodan je polon za svaku znatiželjnu osobu. Čak i uz najmanje zrake sunca, sunčani sat će vam pokazati vreme.

Ovi sunčani satovi su, praktično, preteča današnjih džepnih satova. U davna vremena bili su veoma cenjen predmet, koji su koristili samo imućni ljudi. Preklopljeni, mogu lako da stanu u džep, a kada se otvore, lokalno vreme se može odrediti vrlo brzo – uz pomoć zategnute niti (kanapa), koja baca senku na brojčanik.

Ugrađeni mali kompas pomaže u zadržavanju sunčanog sata u ispravnom položaju, odnosno omogućava pravilnu orjentaciju instrumenta.

PAŽNJA! Sunčani satovi, koje možete pronaći u našoj ponudi, su radni modeli koji nisu pogodni za ozbiljno orijentaciono trčanje ili navigaciju, i služe pre svega kao ukras.

TaSu

Detalji

PLU
1324
Tip
Replika sunčanog sata
Materijal
Bakar
Napomena
Sunčani sat je radni model, koji nije pogodan za ozbiljno orijentaciono trčanje ili navigaciju, i služi pre svega kao ukras.
Pakovanje sadrži
Sunčani sat, drvena kutija

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: