Delta IPOS-810 Stereo Zoom Mikroskop
  • Delta IPOS-810 Stereo Zoom Mikroskop

Delta IPOS-810 Stereo Zoom Mikroskop

Delta IPOS-810 Stereo Zum Mikroskop (Infinity Parallel Optics System) sa binokularnom glavom, okularima EW10x/22, plan-zumom 0,8-8x, uvećanjem 8-80x, gornji i donji LED izvor svetlosti

229.167 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Plan-ahromatski objektivi i okulari sa extra širokim vidnim poljem čine ovaj mikroskop odličnim izborom, uz naglašenu jednostavnost upotrebe.

Skraćenica IPOS dolazi od "Infinity Parallel Optics System".

U "Infinity" sistemu, svetlosni zrak se fokusira u beskonačnosti i u praksi ga koriste mikroskopi više klase. Ovakav sistem pruža mogućnost da se u putanju svetlosti između objektiva i glave mikroskopa postavljaju drugi optički elementi npr. prizma za fotografisanje, polarizacioni filter itd. Ove napredne mogućnosti čine ovaj mikroskop popularnim u naučno edukativnim, istraživačkim ili industrijskim namenama.

Delta IPOS mikroskopi su optički savršeni zahvaljujući plan-ahromatskom objektivu i okulrima sa extra-širokim vidnim poljem. LED iluminator može se uključiti/isključiti i može se zasebno podešavati samo gornje ili samo donje svetlo.

Mikroskop dolazi sa 1x objektivom, i u toj kombinaciji ima dostupna povećanja od 8x-64x (IPOS-808) ili 8x-80x (IPOS-810).

Ovi 1x objektivi mogu se zameniti objektivima 0.5x ili 2x , što duplira ili upola umanjuje dostupan raspon povećanja. Sa objektivom od 0.5x povećanja su 4-40x, dok objektiv 2x daje povećanja u rasponu od 16-160x.

IPOS810

Detalji

Glava
Binokularna (ugao posmatranja 20°)
Optički materijal
Optičko staklo
Antirefleksivni premaz
Da
Uvećanje
8x - 80x
Okulari
EW10x/22
Objektivi
1x (plan-ahromat)
Radna udaljenost
78 mm
Daljina fokusa
105 mm
Dijafragma
IRIS (podesiva)
Osvetljenje
LED (gornje i donje)
Ostalo
Moguće dodatno postaviti adapter za kameru sa prizmom

Posebna šifra

7 drugih proizvoda u istoj kategoriji: