STM8b Stereo Mikroskop
  • STM8b Stereo Mikroskop
  • STM8b Stereo Mikroskop

STM8b Stereo Mikroskop

STM8b Stereo Mikroskop sa binokularnom glavom, okularima WF 10x, zum objektivom 0,7-4,5x, uvećanjem 7-45x, gornji i donji izvor svetlosti (220V)

45.417 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Mikroskopi STM serije 8 optimizirani su za industrijski i poluprofesionalni (laboratorijski, hobi) rad, odnosno za poslove koji zahtevaju veliko povećanje, jasan uvid i velike radne udaljenosti. Mikroskop karakteriše velika dubinska oštrina (što znači da predmet možete detaljnije videti na većoj udaljenosti) i radni razmak od 90 mm. Posebno su pogodni za posmatranje minerala, insekata, semena itd., za proučavanje i popravak finih mehaničkih konstrukcija (npr. satova), numizmatička posmatranja (novčanice, kovanice). Mikroskopi serije STM8 imaju fiksno postolje, a glava se ne može okretati.

Dostupna su dva modela mikroskopa serije STM8: binokularni (STM8b) i trinokularni (STM8t).

Svi optički elementi su izrađeni od optičkog stakla i imaju antirefleksivni premaz, tako da je slika oštra čak i na rubovima vidnog polja. Telo mikroskopa je hrapavo i izrađeno od čistog aluminijuma.

Osvetljenje je LED, sa mogućnošću odabira gornjeg, donjeg ili oba izvora svetlosti. Postoji i mogućnost podešavanja jačine, tako da mogu postaviti različiti nivoi osvjetljenja za različite uzorke.

Uvećenje mikroskopa se kreće u rasponu od 7x do 45x. Sa, opcionim dodatkom, predsočivom 2x (StereoB-20) uvećanje mikroskopa se udvostručuje, ali se ujedno radna udaljenost smanjuje za polovinu. Zamenom/postavljanjem okulara WF5x ili WF25x (nije uključeno) mogu se postići uvećanja u rasponu od 3,5x do 112,5x.

Kompatibilan je sa standardnim 30,5 mm mikroskopskim okularima, što znači da je dostupan širok raspon uvećanja, a mogu se montirati i kamere.

STM8b

Detalji

PLU
661
Glava
Binokularna
Optički materijal
Optičko staklo
Antirefleksivni premaz
Da
Uvećanje
7x - 45x
Okulari
WF 10x
Podešavanje dioptrije
Da (oba okulara)
Objektivi
0,7x - 4,5x (zoom)
Radna udaljenost
90 mm
Osvetljenje
LED (gornje i donje)
Namena
Idealno je za numizmatička posmatranja (novčanice, kovanice), insekata i drugih objekata slabo vidljivih golim okom

Posebna šifra

Preuzmi

Uputstvo STM7-8

Preuzmi (617.8k)

7 drugih proizvoda u istoj kategoriji: