8-24mm Hyperion Zoom Mark IV
  • 8-24mm Hyperion Zoom Mark IV

8-24mm Hyperion Zoom Mark IV

Četvrta generacija Baader Zoom okulara sa širokim vidnim poljem do 68° i pet (5) žižnih daljina od 8, 12, 16, 20 i 24 mm

32.417 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Okular Baader Hyperion od 8 do 24 mm sa zumom Mark IV za razliku od prethodnog modela ima bolju udobnost gledanja i rukovanja. Vidno polje je ostalo isto, i kreće se između 50-68 stepeni.

Pozicije žižne daljine su precizno definisane usavršenom "Click Stop" akcijom. Udaljenost oka prefektno usklađena svakom posmatraču. Flatfield dizajn omogućava oštru slike sve do rubova vidnog polja.

Visoko kvalitetni Phantom CoatingTM Group Multicoatings čak i za manje svetle objekte pruža maksimalan kontrast i potpuno oslobađa od refleksije.

Velika podesiva guma za oslanjanje okom, savitljiva, te odgovara M43 foto/video navoju. M43 Foto/Video navoj, za afokalne i klasične projekcije fotografije, omogućava opcionu adaptaciju, pratično, bilo koje kamere sa opcionim dodacima. Takođe, prilikom vizuelnih posmatranja, gumeni prsten sprečava prodor bočnog svetla i umnogome olakšava posmatranje.

Uključuje 2" adapter i 1,25" nosač, koji se može koristiti kod gotovo svih teleskopa. Takođe, uz proizvod dolazi i praktična platnena futrola za skladištenje i transport.

Ukoliko postoji potreba, Hyperion okular se može postaviti na 2,25x Barlow sočivo (Hyperion Barlow - 2,25x faktor – nije uključen), što za rezultat ima raspon fokus sistema od 3,5-10,5 mm, tako da se okular može koristiti čak i u velikim rasponima uvećanja.

Za fotografiranje, opcionalni adapter Hyp-T2 može se koristiti za povezivanje sa bilo kojim adapterom koji ima T2 navoj (bajonet adapter, itd.). Napomena: Adapteri nisu uključeni u proizvod.

Glavne (nove) karakteristike poboljšanog modela okulara Hyperion Mark IV Zoom su:
- Mala težina (290g / 10,2oz), sa tankim dizajnom prečnika 55 mm odličan je za BinoViewing (binokularni uvid)
- Bez zakrivljenja bezbednosnih useka
- Uključuje 2“ SC navoja za najkraću moguću adaptaciju na teleskope, prizme i ogledala
- 4 mm Backfocus-gain sa prihvatom za A-Prsten (uključeno): Mark IV je fokusiran na sve testirane durbine (opcioni adapteri su dostupni za gotovo sve najpozantije brendove)
- Dovoljna razdaljina od steznih vijaka pomoću adaptera za teleskop B-Prsten (uključen)
- Futrola sa trakom za kaiš - može se čvrsto fiksirati za tripod teleskopske montaže

HypZoom

Detalji

PLU
935
Prečnik okulara
1,25" i adapter 2"
Žižna daljina
8, 12, 16, 20 i 24 mm
Težina
290 g

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: