Star Adventurer 2i, Astro set
  • Star Adventurer 2i, Astro set

Star Adventurer 2i, Astro set

Popularna, kompaktna, stabilna platforma za astrofotografiju, Star Adventurer Set (DEC jedinica sa L-platforma, iluminator polarnog tražioca), omogućava precizno praćenje objekata na noćnom nebu

41.250 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

SkyWatcher Star Adventurer se može koristiti u širokom spektru konfiguracija, zahvaljujući svojoj modularnoj platformi.

Star Adventurer je jedan od najboljih i najpopularnijih ekvatorijalnih platformi za astrofotografiju DSLR fotoaparatima sa širokougaonim, normalnim i teleobjektivima, pa čak i manjim apo refraktorima. Star Adventurer je motorizirana montaža koja preciznim useveravanjem omogućuje automatsko praćenje noćnog neba za dugačke ekspozicije, koje su potrebne u astrofotografiji, a da zvijezde ostanu savršeno oštre. Nova verzija donosi WiFi mogućnost spajanja s mobilnim telefonom.

Star Adventurer može se postaviti na bilo koji fotografski tronožac (3/8″ ili 1/4″ navoj). Napajanje je pomoću 4 AA baterije ili mini-USB priključka, a osim standardne zvezdane brzine rotacije, dostupne su brzine praćenja Meseca i Sunca – idealno za snimanje sekvence pomračenja! Star Adventurer se, naravno, može koristiti i na severnoj i na južnoj hemisferi. Useveravanje je jednostavno pomoću ugrađenog osvijetljenog polarnog tražioca.

Za precizno snimanje na većim žižnim dužinama, tu je i port za autoguider. Za teže kombinacije fotoaparata i teleobjektiva preporučujemo protivteg, koji je dodatno može nabaviti.

Set A, specifikacija:
- Robustna Star Adventurer platforma
- DEC jedinica (DEC-Unit)
- Iluminator polarnog tražioca
- L-platforma sa priključkom za protivteg, za postavljanje fotoaparata ili manjeg teleskopa
- Adapter sa 3/8″ navoja na 1/4″

Kao što smo već napomenuli, Star Adventurer je izuzetno popularna montaža kod zaljubljenika u astrofotografiju. Svaki deo montaže se može kupiti zasebno, ali ceo komplet (tripod, glava, dodatak za podešavanje ugla, kontrateg, itd.) čine set koji je dovoljan za svakog astrofotografa.

StarAdvSet-A

Detalji

PLU
1343
Napajanje
4x AA (baterija) ili mini USB priključak - nisu uključeni
Navoj
3/8" i adapter na 1/4"

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: