A10 Smartphone adapter, Levenhuk
  • A10 Smartphone adapter, Levenhuk

A10 Smartphone adapter, Levenhuk

Smartphone adapter za postavljanje vašeg telefona na okular – snimite fotografije vašim mobilnim telefonom kroz teleskop, dvogled, durbin, pa i mikroskop!

2.500 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Levenhuk A10 SmartPhone Adapter je vrlo koristan dodatak za sve koji su zainteresovani za astrofotografiju ili snimanje divljih životinja ili mikrokosmosa. Adapter Vam omogućava da instalirate bilo koji model pametnog telefona na teleskop, mikroskop, dvogled ili durbin. Sada možete slikati Saturnove prstene, snimati kvalitetne video zapise divljih svinja, hvatati pokretne objekte i fotografisati mnoge druge zanimljive stvari koje možete odmah poslati e-poštom svojim prijateljima ili objaviti na Instagramu!

Proces montaže je veoma jednostavan - instalirajte adapter na okular Vašeg optičkog instrumenta, a zatim instalirajte pametni telefon na adapter. Sve što treba da uradite je da uključite kameru pametnog telefona, centrirate je i podesite fokus Vašeg optičkog uređaja da biste dobili jasne i oštre prikaze posmatranih objekata.

Levenhuk A10 Smartphone Adapter je zaista univerzalan - možete ga koristiti sa bilo kojim modelom pametnog telefona koji ima širinu od 53mm do 102mm (2.1" - 4"). Nema ograničenja za visinu pametnog telefona.

Zemlja porekla: Kina, kontrolisano od strane Levenhuk-a, Inc. (USA)
Garancija: 5 godina na optičke elemente, 2 godine na elektro komponente
Težina: 0,165 kg
Veličina paketa (DxŠxV): 18x10,5x5 cm

LE68766

Detalji

PLU
1612
Tip
Adapter
Težina
0,165 kg
Ostalo
Možete ga koristiti sa bilo kojim modelom pametnog telefona koji ima širinu od 53mm do 102mm (2.1" - 4"). Nema ograničenja za visinu pametnog telefona

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: