Torba za Star Adventurer
  • Torba za Star Adventurer

Torba za Star Adventurer

Specijalno dizajnirana torba za Star Adventurer foto glavu, sa kaišem za nošenje preko ramena. Napomena: Sunđer ne dolazi uz proizvod!

3.250 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Kvalitetna torba za Star Adventurer foto glavu, vrlo praktična i korisna za sve ozbiljne astronome amatere koji vole astrofotografiju.

Oklop torba za Star Adventurer foto glavu je izrađena od vrlo kvalitetnih materijala i dizajnirana je tako da tačno odgovara veličini opreme. Torba je precizno balansirana za lako nošenje pribora/dodataka, koji su odlično zaštićen tokom transporta.

Praktična torba za Star Adventurer foto glavu napravljena je od sjajnog crnog poliestera, koji je prijatan na dodir i zadržava vodu. Zahvaljujući spiralnom zatvaraču pristup opremi je olakšan. Dimenzije torbe: 34 × 17 × 23 cm, težina: 0.36 kg.

NAPOMENA: Sunđer ne dolazi uz proizvod! Unutrašnjost torbe odgovara dimenzijama sunđera, koji se nalazi u orginalnom pakovanju proizvoda Star Adventurer 2i, Pro Pack (StarAdvSetFull).

61391

Detalji

PLU
2317
Materijal/Boja
Sjajni crni poliester, vodoodbojan
Oblik
Cigla
Dimenzije
34 × 17 × 23 cm
Težina
0.36 kg
Napomena
Sunđer ne dolazi uz proizvod! Unutrašnjost torbe odgovara dimenzijama sunđera, koji se nalazi u orginalnom pakovanju proizvoda Star Adventurer 2i, Pro Pack (StarAdvSetFull)
Prilagođeno za
Star Adventurer foto glavu

Posebna šifra

3 drugih proizvoda u istoj kategoriji: