Torba/ranac za SC 9.25 tubus

Specijalno dizajnirana torba/ranac za SC 9.25“ tubus, sa dodatnim džepom za pribor, kaiševima za nošenje koji se mogu sakriti i reflektujućom trakom

5.500 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Oklop torbe za Schmidt-Cassegraine teleskope su izrađene od vrlo kvalitetnih materijala, obložene su čvrstom 10 mm zaštitnom penom i dizajnirane su tako da tačno odgovaraju veličini opreme.

Torbe su precizno balansirane za lako nošenje svih optičkih cevi, a teleskop je odlično zaštićen tokom transporta. Radi lakše manipulacije, pored klasičnih ručki za nošenje, tu su i kaiševi za nošenje na leđima.

Praktična torba za Schmidt-Cassegraine 9.25“ tubus i dodatke napravljena je od sjajnog crnog poliestera, koji je prijatan na dodir i zadržava vodu. Unutrašnja obloga od guste pene, pored zaštitne uloge, zadržava oblik torbe i čini je lakšom. Cilindrični oblik štiti sve delove teleskopa, tako da se oprema ne klati dok je nosite u ruci ili na leđima. Zahvaljujući spiralnom zatvaraču pristup opremi je olakšan. Integrisani džep za pribor omogućava skladištenje dodatne opreme. Dimenzije torbe: 75 × 38 × 31 cm, težina: 1.40 kg.

61328

Detalji

PLU
1570
Karakteristike
Obložena zaštitnom penom od 10 mm, uravnotežena, sa dodatnim džepom za pribor i kaiševima koji se mogu sakriti
Materijal/Boja
Sjajni crni poliester, vodoodbojan, svilenkasta unutrašnja podstava
Oblik
Cilindričan
Dimenzije
75 × 38 × 31 cm
Težina
1.40 kg
Prilagođeno za
SC tubus 9,25“ i pribor

Posebna šifra

5 drugih proizvoda u istoj kategoriji: