Torba za MC tubus 150 mm
  • Torba za MC tubus 150 mm

Torba za MC tubus 150 mm

Specijalno dizajnirana torba za MC tubus 150 mm, sa dodatnim džepom za pribor i podesivim kaiševima za nošenje koji se mogu skinuti

4.167 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Oklop torbe za Maksutov-Cassegrain teleskope su izrađene od vrlo kvalitetnih materijala, obložene su čvrstom 10 mm zaštitnom penom i dizajnirane su tako da tačno odgovaraju veličini opreme.

Torbe su precizno balansirane za lako nošenje svih optičkih cevi, a teleskop je odlično zaštićen tokom transporta. Radi lakše manipulacije, pored klasičnih ručki za nošenje, tu su i podesivi kaiševi za nošenje na leđima.

Praktična torba za Maksutov-Cassegrain tubus 150mm napravljena je od sjajnog crnog poliestera, koji je prijatan na dodir i zadržava vodu. Unutrašnja obloga od guste pene, pored zaštitne uloge, zadržava oblik torbe i čini je lakšom. Cilindrični oblik štiti sve delove teleskopa, tako da se oprema ne klati dok je nosite u ruci ili na leđima. Karabineri i prstenovi su izrađeni od metala, a pristup opremi je olakšan zahvaljujući spiralnom zatvaraču. Integrisani džep za pribor omogućava skladištenje dodatne opreme. Dimenzije torbe: 58 × 23 × 23 cm, težina: 0.86 kg.

61320

Detalji

PLU
1567
Karakteristike
Obložena zaštitnom penom od 10 mm, uravnotežena, sa dodatnim džepom za pribor i podesivim kaiševima koji se mogu skinuti
Materijal/Boja
Sjajni crni poliester, vodoodbojan, svilenkasta unutrašnja podstava
Oblik
Cilindričan
Dimenzije
58 × 23 × 23 cm
Težina
0.86 kg
Prilagođeno za
MC tubus 150mm i pribor

Posebna šifra

5 drugih proizvoda u istoj kategoriji: