NV Durbin Digitalni 5x40 Alpheon Omegon
  • NV Durbin Digitalni 5x40 Alpheon Omegon

NV Durbin Digitalni 5x40 Alpheon Omegon

Digitalni uređaj za noćno posmatranje Alpheon Omegon dolazi sa uvećanjem od 5x, prečnikom objektiva 40 mm, maksimalnim dometom detekcije 200 m i radnim kapacitetom baterije do 1,5h

24.083 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Noć se pretvara u dan

Da li ste ikada požele da vidite šta se dešava noću, oko Vas, a uz to i da imate mogućnost da sve fotografišete ili snimite? Nudimo Vam rešenje - digitalni uređaj za noćno posmatranje NV 5x40 Alpheon Omegon omogućava otkrivanje objekata na udaljenosti od 200 metara, čak i tokom noći, zahvaljujući ugrađenoj moćnoj infracrvenoj lampici, i njihovo snimanje na uređaj (ugrađena memorija).

Na mesečini ili u uslovima smanjene vidljivosti (npr. velike oblačnosti), moći ćete prepoznati i objekte nekoliko stotina metara dalje od navedenog. A, zahvaljujući uvećanju od 5x, sve će izgledati mnogo bliže. Ukoliko Vam ovo povećanje nije dovoljno, možete koristiti i digitalno uvećanje do 8x. Međutim, za maksimalno digitalno uvećanje potrebno je uređaj postaviti na stativ (nije uključen).

Savršeno prilagodljiv uslovima

Alpheon NV 5x40 može se podesiti tako da savršeno odgovara uslovima osvetljenja u kojima ste se našli - bez obzira da li se nalazite u najtamnijoj šumi ili na otvorenom polju u blizini grada zagađenog svetlošću. Pojačanje svetlosti i ugrađena IR lampa se mogu na odgovarajući način prilagoditi u 9 koraka.

Okular omogućava osobama koje koriste naočare da vide čitavo vidno polje, bez da svaki put moraju skinuti naočare. Međutim, ukoliko biste radije da posmatrate okolinu bez naočara, postoji mogućnost podešavanje dioptrije, kako bi slika odgovarala vašem vidu.

Vrlo lagan pratilac

Ova uređaj, izuzetno male težine od samo 400 grama, možete jednostavno satima nositi sa sobom, bez velikog opterećenja. Zahvaljujući meko postavljenom kaišu za ruku, uređaj savršeno leži u ruci, a sve kontrole su lako dostupne.

Podelite ono što ste videli

Velika interna memorija omogućava vam snimanje više od 7.000 fotografija ili višestrukih video sekvenci do 10 minuta. Pomoću USB porta i AV izlaza snimljene zapise možete pregledati na računaru ili TV i podeliti ih sa priljateljima.

Bez rizičnog posmatranja, čak i tokom sumraka

Velika prednost ovog digitalnog uređaja za noćni posmatranje se ogleda u tome što ga možete koristiti tokom sumraka. U ovakvim uslovima, uređaj za noćno posmatranje sa konvencionalnom tehnologijom cevi samo bi se isključio ili bi pretrpeo trajna oštećenja na svojoj cevi.

Nema potrebe za skupim baterijama fotoaparata

Uključena litijum-jonska baterija može se brzo napuniti, a zahvaljujući Li-ion tehnologiji baterija nije osetljiva na temperaturne uticaje. Uključena je i rezervna baterija. Baterija se može puniti direktno u uređaju.

Ni47286

Detalji

PLU
1775
Tip
Monokular (durbin) / Generacija - Digital
Uvećanje
5x
Prečnik objektiva
40 mm
Ugao vidnog polja
5° x 3.75°
Minimalna udaljenost fokusa
2 m
Maksimalna udaljenost
200 m (Detekcija)
Slika displeja
Zeleno / bela
Video konekcija
Da
Pravljenje fotografije
Da
Rezolucija senzora
Foto / Video rezolucija 640x480
Radni kapacitet baterije
1,5h
Infrared iluminator (pojačivač)
Da
Boja
Crna (kućište)
Navoj
Foto, ¼”
Dimenzije
200 x 86 x 56 mm
Težina
400 g
Namena
Posmatranje prirode, lov, obezbeđivanje objekata, navigacija i pecanje, kampovanje i istraživanje pećina

Posebna šifra

4 drugih proizvoda u istoj kategoriji: