Astro ranac Orion maglina
  • Astro ranac Orion maglina

Astro ranac Orion maglina

Udoban i elegantan ranac, sa motivom Orion maglina, dovoljno velik da unutra stanu sve potrebne sitnice, bilo da ga koristite svakodnevno ili za nošenje astronomske opreme

658 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Veličina
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Neverovatno praktičan i istovremeno moderan ranac sa motivima Svemira (Orion maglina) koji možete nosititi u raznoraznim prilikama i u kombinaciji sa najrazličitijom odećom (opuštena letnja, sportska, odeća za plažu, casual varijante za posao itd.). Dovoljno je velik da unutra stanu sve potrebne sitnice, bilo da ga koristite svakodnevno ili za prenošenje astronomske opreme.

Podloga ranca je crne boje, dok je slika koja prikazuje Orion maglinu štampana dvostrano. Štampana fotografija visoke rezolucije pažljivo je utisnuta na podlogu. Motivi, bogati detaljima i bojama, su delo vrhunskog astrofotografa Borisa Štromara.

Orion maglina (poznata kao Messier 42, M42 ili NGC 1976) je difuzna maglina koja se nalazi u Mlečnom putu južno od Orionovog pojasa u sazvežđu Oriona. Jedna od najsjajnijih maglina koja je ujedno i vidljiva golim okom na noćnom nebu. Orion maglina je pod budnim okom astronoma jer se u njoj odvijaju procesi formiranja zvezda i planeta. Udaljena je od zemlje 1.344 svetlosne godine.

Material korišćen za izradu OKLOP astro ranca ne sadrži PVC, tako da zadovoljava sve standarde EU (REACH). Tehnologija proizvodnje materijala se zasniva na organskim jedinicama povezanim sa poliuretanskim jedinicama, tako da ovi materijali ne zahtevaju konzerviranje. Zbog materijala od kojeg je izrađen, ranac se jednostavno održava.

Astro ranac se zatvara kanapom, koji ujedno služi za nošenje ranca.

Dostupne su sledeće veličine astro ranca:
- S - dimenzije: 32,5 x 38 cm, težina: 0,05 kg
- L - dimenzije: 36,5 x 42,5 cm, težina: 0,07 kg

Zbog svojih nešto manjih dimenzija, model veličine S je prvenstveno namenjena deci, ali ga naravno mogu koristiti/nositi i odrasli.

61380

Detalji

PLU
2017 (S) / 2018 (L)
Materijal
Poliuretan (REACH)
Dimenzije
Veličina S: 32,5 x 38 cm / Veličina L 36,5 x 42,5 cm
Težina
Veličina S: 0,05 kg / Veličina L: 0,07 kg
Motiv
Orion maglina
Autor motiva
Boris Štromar
Održavanje
Ručno pranje

Posebna šifra