Torba za Newton tubus 130/650

Specijalno dizajnirana torba za Newton tubus 130/650, sa izbočinom na mestu fokusera i podesivim kaišem za nošenje preko ramena

4.083 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Oklop torbe za reflektore su izrađene od vrlo kvalitetnih materijala, obložene su čvrstom 10 mm zaštitnom penom i dizajnirane su tako da tačno odgovaraju veličini opreme.

Torbe su precizno balansirane za lako nošenje svih optičkih cevi, a teleskop je odlično zaštićen tokom transporta. Radi lakše manipulacije, pored klasičnih ručki za nošenje, tu je i podesivi kaiš za nošenje preko ramena.

Praktična torba za reflektor 130/650 napravljena je od sjajnog crnog poliestera, koji je prijatan na dodir i zadržava vodu. Unutrašnja obloga od guste pene, pored zaštitne uloge, zadržava oblik torbe i čini je lakšom. Cilindrični oblik, sa integrisanim džepom za fokuser, štiti sve delove teleskopa, tako da se oprema ne klati dok je nosite u ruci ili na ramenu. Karabineri i prstenovi su izrađeni od metala, a pristup opremi je olakšan zahvaljujući spiralnom zatvaraču. Dimenzije torbe: 66 × 23 × 34 cm, težina: 0.83 kg.

61339

Detalji

PLU
1066
Karakteristike
Obložena zaštitnom penom od 10 mm, uravnotežena, sa integrisanim džepom za fokuser i podesivim kaišem za rame koji se može skinuti
Materijal/Boja
Sjajni crni poliester, vodoodbojan, unutrašnja podstava od mikrofiber tekstila
Oblik
Cilindričan
Dimenzije
66 × 23 × 34 cm
Težina
0.83 kg
Prilagođeno za
Tubus / prstenove / šinu (dovetail)

Posebna šifra

8 drugih proizvoda u istoj kategoriji: