Student 2s Stereo Mikroskop
  • Student 2s Stereo Mikroskop

Student 2s Stereo Mikroskop

Student 2s Stereo Mikroskop sa binokularnom glavom (nagnuta po uglom od 45°), okularima WF 10x, objektivom 2x, uvećanjem 20x i gornjim LED osvetljenjem

10.417 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Stereo mikroskop sa uvećenjem od 20× ima ugrađeno LED osvetljenje, dok su optički elementi izrađeni od optičkog stakla. Optički sistem omogućava prikaz istinske trodimenzionalne slike. Glava mikroskopa, odnosno okulari, su nagnuti pod uglom od 45° što olakšava gledanje uzoraka pilikom sedenja. Fokuser se nalazi na nosaču i konstuisan je tako da prilikom fokusiranja ne dolazi do proklizavanja (zupčasta letva).

Sve optičke površine imaju antirefleksivni premaz, tako da je slika u okularu oštra, bistra i visokog kontrasta. Ugrađeno LED osvetljenje ne zahteva spoljašnji izvor napajanja, što ga čini vrlo lakim za nošenje na teren ili u baštu. Za napajanje izvora izvor svetlosti potrebne su dve AA baterije. Nalazi se iznad radnog postolja i ravnomerno osvetljava prosmatrani uzorak. Radno postolje je opremljeno sa metalnim kopčama za fiksiranje uzoraka. Radna udaljenost od 66 mm omogućava posmatranje do 30 mm visokih objekata. Razmak između okulara se može smanjiti na 50 mm, što je povoljno za mlađe uzraste.

ST2s

Detalji

PLU
874
Glava
Binokularna (nagnuta 45°)
Optički materijal
Optičko staklo
Antirefleksivni premaz
Da
Uvećanje
20x
Okulari
WF 10x
Vidno polje
9 mm
Objektivi
2x
Rastojanje između zenica (IPD)
50 mm
Udaljenost glave od radnog stočića
66 mm
Maksimalna visina posmatranog objekta
30 mm
Osvetljenje
LED (gornje)
Napajanje
2x AA baterije (nije uključeno)
Težina
550 g

Posebna šifra

Preuzmi

Uputstvo Stereo mikroskopi

Preuzmi (461.01k)

1 drugi proizvod u istoj kategoriji: