Duplo LED osvetljenje, guščiji vrat
  • Duplo LED osvetljenje, guščiji vrat

Duplo LED osvetljenje, guščiji vrat

Dva snažna LED izvora svetlosti na savitljivim ručicama (guščiji vrat), idealno za stereo mikroskope - belo svetlo, sa podesivim intenzitetom

15.750 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Ekstra jak LED izvor hladnog (belo) svetla sa duplim guščijim vratom. Posebno se preporučuje ukoliko postoji potreba za fleksibilnim osvetljenjem kod stereo ili industrijskih mikroskopa. Nivo osvetljenja se, naravno, može regulisati, kontroler i glavni prekidač su integrisani u prednjem delu metalnog kućišta, napajanje je 230V AC.

Velika prednost LED izvora svetlosti sa dvostrukim guščijim vratom se ogleda u tome što se ugao, pravac i rastojanje izvora svetlosti može podesiti proizvoljno, što je posebno važno kod površinskih ispitivanja (npr. hrapavost površine, ogrebotine, itd.).

Prilikom testiranja uređaja (od strane naših kolega u Austriji), kada se podesi na minimalnu vrednost, rezultat intenziteta svetlosti je 350 luksa, na udaljenosti od 20 cm. Kada se regulator podesi na maksimalnu vrednost ona iznosi 18.000 luksa. Ukoliko se rastojanje smanji na 5 cm (radno rastojanje je često samo nekoliko cm), jačina osvetljenja je oko 80.000 luksa (izračunata vrednost). Ovo je znatno više u udnosu na najjača prstenasta osvetljenja koja možete pronaći u našoj ponudi.

lightLED2cold

Detalji

PLU
1073
Napajanje
230V AC
Ostalo
Mogućnost podešavanja nivoa osvetljenja

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: