IND-C2T Stereo Mikroskop
  • IND-C2T Stereo Mikroskop

IND-C2T Stereo Mikroskop

IND-C2T Stereo Mikroskop sa trinokularnom glavom, okularima WF 10x, zoom uvećanjem 7-45x, bez izvora osvetljenja

56.583 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Dostupna su dva modela mikroskopa serije IND-C2 sa trinokularnom glavom (INDC2T) i binokularnom glavom (IND-C2Z). Trinokularna verzija sadrži foto tubus, koji omogućava istovremeno ispitivanje uzoraka vizuelno (sa dva oka) i fotografsko (fotografisanje i snimanje).

Stereo mikroskope IND-C2Z i IND-C2T karakteriše velika dubinska oštrina i podesivo zum uvećanje. Uvećanje sa serijskim WF10x okularima se kreće od 7x do 45x. Kupovinom i postavljanjem para okulara WF15x ili pak WF20x može se postići maksimano uvećanje od 90x (14x-90x) u odnosu na vrednosti dobijene fabričkim okularima.

Iako nije uključen u paket, kupovinom predsočiva 0,5x, koji se postavlja ispred objektiva, može se povećati vidno polje i smanjiti uvećanje na pola. Radna udaljenost, koja fabrički iznosi 95 mm, se povećava na 140 mm uz korišćenje prednjeg sočiva, čime se tehničarima i rezbarima daje dovoljno prostora za rad pod mikroskopom.

Podešavajuća šipka ima dužinu od 47 cm i dolazi sa postoljem težine od 7,4 kg, kako bi glava mikroskopa bila čvrsto uravnotežena (ukupna težina mikroskopa iznosi 14 kg).

Mikroskop se isporučuje bez izvora svetlosti, tako da se preporučuje korišćenje spoljne rasvete, koja može biti LED kružna rasveta (osvetljenje u prstenu) ili osvetljenje labudov vrat, u zavisnosti od primene.

INDc2t

Detalji

PLU
711
Glava
Trinokularna (uvid 45°, rotirajuća 360⁰)
Optički materijal
Optičko staklo
Uvećanje
7x-45x
Okulari
WF 10x
Podešavanje dioptrije
Da
Objektivi
0,7x-4,5x (zoom)
Rastojanje između zenica (IPD)
51 do 78 mm
Radna udaljenost
95 mm
Osvetljenje
Ne
Težina
14 kg
Ostalo
Dužina podešavajućeg stuba 47cm

Posebna šifra

Preuzmi

Uputstvo za Ind C2Z i C2T

Preuzmi (341.43k)

4 drugih proizvoda u istoj kategoriji: