Durbini Discovery, Levenhuk

Posted by     Novi proizvodi      Comments 0  views 2607
Durbini Discovery, Levenhuk
Discovery Channel zabavlja, inspiriše i informiše svoju publiku širom sveta o jedinsvenom svetu punom lepote i i raznolikosti. Nudeći milionima ljudi priliku da otkriju i zadovolje svoju radoznalost, Discovery pruža uverljivu mešavinu priča u različitim žanrovima, uključujući nauku i tehnologiju, istraživanje, avanturu, istoriju i pogled iza scene na ljude, mesta i organizacije koje oblikuju svet u kojem živimo.
Read More

Kompjuterski kontrolor ZWO ASIAIR PRO Wifi

Posted by     Novi proizvodi      Comments 0  views 2194
Kompjuterski kontrolor ZWO ASIAIR PRO Wifi
ASI AIR Pro Wi-Fi je u suštini mini računar koji upravlja uređajima za astrofotografiju na teleskopu, uključujući kamere (DSLR ili ZWO kamere, zwo autoguider kamera), motor fokusa i mehaniku. Na njega se možemo povezati bežično, sa pametnim telefonom ili tabletom putem wifi veze, upravljati uređajima ili jednostavno preuzimati slike. (Slike se takođe mogu preuzeti na PC).
Read More

Dobro došli na naš novi sajt

Posted by     Informacije      Comments 0  views 6300
Dobro došli na naš novi sajt
Nakon više meseci planiranja, čast nam je da Vam predstavimo novi sajt Teleskop centra. Kako bismo ostvarili bolju saradnju sa našim partnerima, klijentima i saradnicima, rešili smo da osvežimo stari sajt i obogatimo ga novim funkcionalnostima.
Read More