Krpica za čišćenje optike, Delta optical
  • Krpica za čišćenje optike, Delta optical

Krpica za čišćenje optike, Delta optical

Veoma je važno održavati sočiva i druge optičke elemente čistim, Delta optical krpica za čišćenje vam pomaže u tome

383 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Posebnu pažnju trebamo obratiti na čišćenje i održavanje sočiva i optičkih elemenata. Optika je skupa, a prilikom čišćenja lako može doći do oštećenja i ogrebotina. Naravno, optički elementi se mogu očistiti i bez oštećenja, ali to zahteva i veliku pažnju.

Postupak čišćenja, osnovni koraci:

1. brisanje prašine (npr četkicom, pumpicom)
2. vlaženje tečnišću
3. brisanje posebnom krpicom

Za uklanjanje prašine sa optike, preporučijemo gumenu pumpicu. Dobra je za sitniju prašinu, ali može da oduva i veću tvrdokornu prljavštinu sa površine. Za čišćenje većih površina preporučujemo tečnost za čišćenje (Delta Optical) i posebnu krpicu (Delta Optical). Krpica treba da je mekana, da ne ostavlja vlakna i, što je najvažnije, mikro ogrebotine iza sebe. Ubrizgajte malo tečnosti za čišćenje na krpicu (ili na površinu) i obrišite površinu koju treba očistiti (nakon uklanjanja prašine). Ako je potrebno, ponovite postupak.

Napomena: Budite oprezni kod okretanja krpice da se masnoća, koje se na nju nataložila od prstiju, ne nanese na optiku, koju želite očistiti. Koristite uvek čisto mesto na krpici. Preporučena temperatura pranja krpice je 30 stepeni.

Za čišćenje, odnosno uklanjanje prašine sa manjih površina, npr. okulari, sočiva ili manji dvogledi, mogu se koristiti odgovarajuće četkice za čišćenje optike.

Clean1do

Detalji

PLU
1174
Namena
Krpica za čišćenje optičkih elemenata

Posebna šifra

6 drugih proizvoda u istoj kategoriji: