teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
71.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
4.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
24.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi - 22-67x100 ACUTER Zoom Spektiv sa uvidom od 45
75.565,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
19.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
87.900,00 rsd

NV Durbin Digitalni 5x40 Alpheon Omegon

28.900,00 rsd
Šifra proizvoda: NI47286

Digitalni uređaj za noćno posmatranje Alpheon Omegon dolazi sa uvećanjem od 5x, prečnikom objektiva 40 mm, maksimalnim dometom detekcije 200 m i radnim kapacitetom baterije do 1,5h.

 

Noć se pretvara u dan

Da li ste ikada požele da vidite šta se dešava noću, oko Vas, a uz to i da imate mogućnost da sve fotografišete ili snimite? Nudimo Vam rešenje - digitalni uređaj za noćno posmatranje NV 5x40 Alpheon Omegon omogućava otkrivanje objekata na udaljenosti od 200 metara, čak i tokom noći, zahvaljujući ugrađenoj moćnoj infracrvenoj lampici, i njihovo snimanje na uređaj (ugrađena memorija).

Na mesečini ili u uslovima smanjene vidljivosti (npr. velike oblačnosti), moći ćete prepoznati i objekte nekoliko stotina metara dalje od navedenog. A, zahvaljujući uvećanju od 5x, sve će izgledati mnogo bliže. Ukoliko Vam ovo povećanje nije dovoljno, možete koristiti i digitalno uvećanje do 8x. Međutim, za maksimalno digitalno uvećanje potrebno je uređaj postaviti na stativ (nije uključen).

 

Savršeno prilagodljiv uslovima

Alpheon NV 5x40 može se podesiti tako da savršeno odgovara uslovima osvetljenja u kojima ste se našli - bez obzira da li se nalazite u najtamnijoj šumi ili na otvorenom polju u blizini grada zagađenog svetlošću. Pojačanje svetlosti i ugrađena IR lampa se mogu na odgovarajući način prilagoditi u 9 koraka.

Okular omogućava osobama koje koriste naočare da vide čitavo vidno polje, bez da svaki put moraju skinuti naočare. Međutim, ukoliko biste radije da posmatrate okolinu bez naočara, postoji mogućnost podešavanje dioptrije, kako bi slika odgovarala vašem vidu.

 

Vrlo lagan pratilac

Ova uređaj, izuzetno male težine od samo 400 grama, možete jednostavno satima nositi sa sobom, bez velikog opterećenja. Zahvaljujući meko postavljenom kaišu za ruku, uređaj savršeno leži u ruci, a sve kontrole su lako dostupne.

 

Podelite ono što ste videli

Velika interna memorija omogućava vam snimanje više od 7.000 fotografija ili višestrukih video sekvenci do 10 minuta. Pomoću USB porta i AV izlaza snimljene zapise možete pregledati na računaru ili TV i podeliti ih sa priljateljima.

 

Bez rizičnog posmatranja, čak i tokom sumraka

Velika prednost ovog digitalnog uređaja za noćni posmatranje se ogleda u tome što ga možete koristiti tokom sumraka. U ovakvim uslovima, uređaj za noćno posmatranje sa konvencionalnom tehnologijom cevi samo bi se isključio ili bi pretrpeo trajna oštećenja na svojoj cevi.

 

Nema potrebe za skupim baterijama fotoaparata

Uključena litijum-jonska baterija može se brzo napuniti, a zahvaljujući Li-ion tehnologiji baterija nije osetljiva na temperaturne uticaje. Uključena je i rezervna baterija. Baterija se može puniti direktno u uređaju.

 

Specifikacija:

Tip

Monokular (durbin)

Generacija

Digital

Uvećanje

5x

Promer objektiva

40 mm

Maksimalni domet detekcije

200 m

Radni kapacitet baterije

1,5h

Slika displeja

Zeleno / bela

Rezolucija senzora

Foto / Video rezolucija 640x480

Infrared iluminator (pojačivač)

DA

Video konekcija

DA

Pravljenje fotografije i video zapisa

DA

Foto navoj

DA,  ¼”

Ugao vidnog polja

5° x 3.75°

Najmanja udaljenost fokusa

2 m

Namena

Posmatranje prirode, lov, obezbeđivanje objekata, navigacija i pecanje, kampovanje i istraživanje pećina

Dimenzije (D x Š x V)

200 x 86 x 56 mm

Težina

400 g

Boja kućišta

Crna

Tip baterije

Prema specifikaciji proizvođača