teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
87.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
24.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
71.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
110.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi - 22-67x100 ACUTER Zoom Spektiv sa uvidom od 45
75.565,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
19.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
4.900,00 rsd

Astro ranac Zvezdani trag – veličina S

790,00 rsd
Šifra proizvoda: 61368

Neverovatno praktičan i istovremeno moderan ranac sa motivima Svemira (Zvezdani trag) koji možete nosititi u raznoraznim prilikama i u kombinaciji sa najrazličitijom odećom (opuštena letnja, sportska, odeća za plažu, casual varijante za posao itd.). Dovoljno je velik da sve stvari stavite unutar ranca, sa druge strane, dovoljno udoban i elegantan da prijanja uz telo pri nošenju.

Podloga ranca je crne boje, dok je slika koja prikazuje Zvezdani trag štampana dvostrano. Štampana fotografija visoke rezolucije pažljivo je utisnuta na podlogu. Motivi, bogati detaljima i bojama, su delo vrhunskog astrofotografa Borisa Štromara.

Zvezdani trag je vrsta fotografije koja koristi dugo vreme ekspozicije da uhvati prividno kretanje zvezda usled rotacije Zemlje na noćnom nebu. Fotografija traga zvezda prikazuje pojedinačne zvezde kao crte na slici, a duže izlaganje daje i duži luk na slici.

Material korišćen za izradu OKLOP astro ranca ne sadrži PVC, tako da zadovoljava sve standarde EU (REACH). Tehnologija proizvodnje materijala se zasniva na organskim jedinicama povezanim sa Poliuretanskim jedinicama, tako da ovi materijali ne zahtevaju konzerviranje. Zbog materijala od kojeg je izrađen, ranac se jednostavno održava.

Astro ranac se zatvara kanapom, koji ujedno služi za nošenje ranca.

Zbog svojih nešto manjih dimenzija (32,5x38cm), prvenstveno je namenjena deci, ali ga naravno mogu koristiti/nositi i odrasli.

Karakteristike:

Materijal

Poliuretan (REACH)

Dimenzija

32,5 x 38 cm

Težina

0,05 kg

Motiv

Zvezdani trag

Autor motiva

Boris Štromar

Proizvođač

Oklop ©

Proizvedeno u

Srbiji

Održavanje

Ručno pranje