teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
24.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
4.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
19.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
87.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
71.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
110.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi - 22-67x100 ACUTER Zoom Spektiv sa uvidom od 45
75.565,00 rsd

Astro ranac Plejade – veličina S

790,00 rsd
Šifra proizvoda: 61382

Neverovatno praktičan i istovremeno moderan ranac sa motivima Svemira (Plejade) koji možete nosititi u raznoraznim prilikama i u kombinaciji sa najrazličitijom odećom (opuštena letnja, sportska, odeća za plažu, casual varijante za posao itd.). Dovoljno je velik da sve stvari stavite unutar ranca, sa druge strane, dovoljno udoban i elegantan da prijanja uz telo pri nošenju.

Podloga ranca je crne boje, dok je slika koja prikazuje zvezdano jato Plejade (Pleiades) štampana dvostrano. Štampana fotografija visoke rezolucije pažljivo je utisnuta na podlogu. Motivi, bogati detaljima i bojama, su delo vrhunskog astrofotografa Borisa Štromara.

Plejade (Messier 45, Sedam sestara, Vlašići) su rasejano zvezdano jato u sazvežđu Bika. Jatom dominiraju plave vrele zvezde formirane pre oko 100 miliona godina. Udaljenost ovog zvezdanog jata od zemlje je 380 svetlosnih godina. Kada je noć tamna i nebo jasno može da se vidi 9 zvezda poznatih kao Atlas (otac), Pleona (majka) i sestre Alkiona, Maja, Steropa, Tajgera, Kelena, Meropa i Elektra. Teleskopom se međutim vidi da u tom jatu postoji nekoliko stotina zvezda.

Material korišćen za izradu OKLOP astro ranca ne sadrži PVC, tako da zadovoljava sve standarde EU (REACH). Tehnologija proizvodnje materijala se zasniva na organskim jedinicama povezanim sa Poliuretanskim jedinicama, tako da ovi materijali ne zahtevaju konzerviranje. Zbog materijala od kojeg je izrađen, ranac se jednostavno održava.

Astro ranac se zatvara kanapom, koji ujedno služi za nošenje ranca.

Zbog svojih nešto manjih dimenzija (32,5x38cm), prvenstveno je namenjena deci, ali ga naravno mogu koristiti/nositi i odrasli.

Karakteristike:

Materijal

Poliuretan (REACH)

Dimenzija

32,5 x 38 cm

Težina

0,05 kg

Motiv

Plejade (Pleiades)

Autor motiva

Boris Štromar

Proizvođač

Oklop ©

Proizvedeno u

Srbiji

Održavanje

Ručno pranje