teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
4.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
87.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
19.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
71.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi - 22-67x100 ACUTER Zoom Spektiv sa uvidom od 45
75.565,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
24.900,00 rsd

Astro ranac Maglina Kalifornija – veličina L

890,00 rsd
Šifra proizvoda: 61377

Neverovatno praktičan i istovremeno moderan ranac sa motivima Svemira (Kalifornija maglina) koji možete nosititi u raznoraznim prilikama i u kombinaciji sa najrazličitijom odećom (opuštena letnja, sportska, odeća za plažu, casual varijante za posao itd.). Dovoljno je velik da sve stvari stavite unutar ranca, sa druge strane, dovoljno udoban i elegantan da prijanja uz telo pri nošenju.

Podloga ranca je crne boje, dok je slika koja prikazuje maglinu Kalifornija štampana dvostrano. Štampana fotografija visoke rezolucije pažljivo je utisnuta na podlogu. Motivi, bogati detaljima i bojama, su delo vrhunskog astrofotografa Borisa Štromara.

Maglina Kalifornija (California Nebula) je emisiona maglina u sazvežđu Perisje koja se nalazi na listi NSG objekata dubokog neba. Ime duguje svom obliku jer podseća na američku državu Klaliforniju (kada se slika dugom ekspozicijom). Poznata je i pod oznakom NGC 1499. Od nas je udaljena oko 200 setlosnih godina.

Material korišćen za izradu OKLOP astro ranca ne sadrži PVC, tako da zadovoljava sve standarde EU (REACH). Tehnologija proizvodnje materijala se zasniva na organskim jedinicama povezanim sa Poliuretanskim jedinicama, tako da ovi materijali ne zahtevaju konzerviranje. Zbog materijala od kojeg je izrađen, ranac se jednostavno održava.

Astro ranac se zatvara kanapom, koji ujedno služi za nošenje ranca.

Karakteristike:

Materijal

Poliuretan (REACH)

Dimenzija

36,5 x 42,5 cm

Težina

0,07 kg

Motiv

Maglina Kalifornija (California Nebula)

Autor motiva

Boris Štromar

Proizvođač

Oklop ©

Proizvedeno u

Srbiji

Održavanje

Ručno pranje