DIPOL IC Laser 850 nm
  • DIPOL IC Laser 850 nm

DIPOL IC Laser 850 nm

Dipol laserski IC iluminatort za osvetljavanje na veće udaljenosti, talasne dužine 850 mm, pogodan za mete od 400 - 500 metara udaljenosti

49.083 RSD
Porez je uključen Isporuka nije uključena
Količina

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Veoma snažan i jak, Dipol laserski IC iluminator, dostupan je i u verziji koja emituje talasnu dužinu od 850 nm. Korišćenjem ovog osvetljivača dobijate znatno jasniju sliku u mraku, a frekvencija koju koristi je gotovo neprimetna za sva živa bića.

Osvetljava metu/objekat na udaljenosti od čak 400 – 500 metara udaljenosti. Sjaj mu se može podešavati postepeno tako da se može koristiti sa širokim spektrom noćnih uređaja.

Jedna od njegovih prednosti je ta što se svetlosni snop može precizno fokusirati, odnosno svetlosni snop se može fino podešavati od veoma uskog (podešavanje za najveću daljinu iluminacije) do veoma širokog svetlosnog snopa (za osvetljavanje većeg dela vidnog polja, posmatranje bližih objekata). Korekciju svetlosnog snopa moguća uz pomoć malih vijaka.

Snaga uređaja se može regulisati u širokom opsegu od 0,1 do 90 mW. Maksimalna snaga od 90 nW je usmerena na malu površinu. Zbog velike snage svetlosti, nipošto nemojte gledati direktno u lampu da ne bi došlo do oštećenja vida!

Kompatibilan je sa modelima GEN1 i GEN2, tako da i prva i druga generacija modela savršeno koriste njegovo dodatno svetlo, tako da korisnik ostaje neprimećen.

D-irL850

Detalji

Ugao vidnog polja
0,01 - 5° (Podesivo vidno polje zračenja)
Udaljenost zračenja
500 m
Jačina
0,1 - 90 mW (Bez stepenika)
Talasna dužina
850 nm
Baterija
CR123A lítium (Nije uključena)
Radno vreme
6 sati
Podesivi položaj
+/- 2 stepena
Dimenzije
114x24x31 mm
Težina
75 g

Posebna šifra

8 drugih proizvoda u istoj kategoriji: