Pulsar L-915 Laser IR Flashlight
  • Pulsar L-915 Laser IR Flashlight

Pulsar L-915 Laser IR Flashlight

Pulsarov pojačivač noćne optike, L-915 Laser IR Flashlight, talasne dužine 915 nm (nevidljiv) i rasponom svetlosnog ugla 4.5 … 7°

17.083 RSD
13.667 RSD Uštedite 20%
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Pulsar L-915 Laser IR Flashlight kompatibilan je sa digitalnim uređajima za noćno posmatranje.

Klasa 1. lasera
Puslarovi laserski IR iluminatori su u skladu sa propisima Klase 1 regulacije sigurnosti Lasera prema standardu IEC 60825-2007 (sigurno za oči).

IR pozicija svetlosnog snopa
Dizajn Pulsarovih iluminatora dozvoljava korekciju svetlosnog snopa po vertikali i/ili horizontali. Da biste ovo uradili, olabavite prsten za fiksiranje, podesite IR svetlosni snop u centar vidnog polja (IR bi trebao biti uključen) i zategnite prsten ponovo.

Montaža
Pulsarovi IR iluminatori su opremljeni nosačem, prilagodljivim za Weaver šinu koja je dostupna na svim modernijim teleskopskim nišanima za noćno posmatranje, kao i na sportskom, lovačkom ili pneumatskom oružju. Pakovanje, takođe, uključuje i adapter za povezivanje iluminatora sa uređajima za noćno posmatranje koji su opremljeni 1/4 inča tripod montažom (navoj kao za fotoaparate).

Fokusiranje
Svetlosni snop kod Pulsarovih IR iluminatora se može fino podešavati od veoma uskog (podešavanje za najveću daljinu iluminacije) do veoma širokog svetlosnog snopa (za osvetljavanje većeg dela vidnog polja, posmatranje bližih objekata).

Snaga
Snaga se podešava rotiranjem točkića (pored ON dugmeta).Podešavanjem oba, snage iluminacije i svetlosnog snopa, postižu se najbolji rezultati iluminacije objekta u specifičnim uslovima posmatranja.

PU79075

Detalji

PLU
1224
Tip
Klasa 1
Ugao vidnog polja
4,5 ... 7° (Raspon svetlosnog ugla)
Jačina
125 ... 250 mW (min ... max)
Talasna dužina
915 nm (nevidljiv)
Napajanje
2x AA baterije (nije uključeno)
Radna temperatura
-20 ... +40 °C
Dimenzije
140 x 45 x 52mm
Težina
160 g

Posebna šifra

7 drugih proizvoda u istoj kategoriji: