Carmen deLux
  • Carmen deLux

Carmen deLux

Elegantan mali dvogled idealan za kulurna dešavanja, dolazi sa uvećanjem od 3x, prečnikom objektiva 25mm i crvenim LED osvetljenjem

3.917 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Unapređena verzija dvogleda Carmen, elegantnog dizajna, sa prekrasnom kombinacijom boja (crno-zlatna) i širokim vidnim poljem idealan je za koncerte i velike pozorišne dvorane. Dobar raspored optičkih elemenata omogućava smanjenje veličine dvogleda, tako da je praktičan za nošenje/stavljanje u torbicu ili džep.

Pored osnovne funkcije, dvogled poseduje i malu LED lampicu koja je namenjena za čitanje napr. programa bez ometanja suseda u publici. Mala crvena LED diodica osvetljava krug prečnika 20cm sa udaljenosti od 30cm. Uz dvogled se dobija i elegentni remen za nošenje oko vrata. Visokokvalitetna antirefleksna prevlaka omogućava prirodnu i oštru sliku. Uvećanje dvogleda iznosi 3x i ima fiksni fokus, dok je prečnik okularnog dela 12mm, a objektiva 25mm.

Dvogled Carmen deLux se isporučuje sa krpicom za čišćenje, remenom za vrat, u prekrasnoj mekoj futroli i atraktivnom kartonskom pakovanju.

Idealan poklon koji će obradovati vaše najdraže!

CarmenL

Detalji

PLU
186
Uvećanje
3x
Prečnik okulara
12 mm
Prečnik objektiva
25 mm
Linearno vidno polje na 1000 m
70 m
Ugao vidnog polja
Minimalna udaljenost fokusa
2 m
Izlazna pupila
8,3 mm
Osvetljenje
LED (crvena lampica)
Težina
116 g
Ostalo
Futrola, remen za vrat i krpica za čišćenje

Posebna šifra

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: