MicroQ-PRO kamere
  • MicroQ-PRO kamere

MicroQ-PRO kamere (USB 2.0)

USB mikroskopske kamere (CMOS, kolor, 23.2mm) sa standardnim C-mount navojem, rezolucije 1.3 i 10.0MP, sa softverom za merenje, koje se mogu postaviti na gotovo svaki mikroskop

11.583 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Rezolucija
Količina
Poslednji komad na stanju

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

MicroQ PRO USB 2.0 digitalne kamere u boji imaju veoma dobar kvalitet slike. Dolaze sa softverom za merenje udaljenosti, uglova, veličine područja, čak i na prikazu uživo. Snimljeni video se može promeniti u veličini, skalirati (npr. 20x100 mikrona), a takođe se mogu dodati i markeri različitih boja i oblika (krug, tačka itd.), što pomaže pri kasnijim merenjima.

Jedinstvena, u ovom cenovnom rangu, funkcija "Manual Fusion (make image large depth of field)" je odlican dodatak, koji omogućava povećanje dubine polja dodavanjem do 10 slojeva. Površine se mogu podešavati ručno, softver ne zahteva iste korake.

Dostupni su sledeći modeli MicroQ-PRO kamera:

- 1.3 MP MicroQ-PRO Digitalna mikroskopska kamera (CMOS Kolor, Sa C-Mount navojem ) i Softverom sa mernom skalom (MicroqPRO-13)

- 10.0 MP MicroQ-PRO Digitalna mikroskopska kamera (CMOS Kolor, Sa C-Mount navojem ) i Softverom sa mernom skalom (MicroqPRO-100)

MicroqPRO-13

Detalji

PLU
1074 (MicroqPRO-13) / 2204 (MicroqPRO-100)
Rezolucija
1.3MP / 10.0MP
Senzor
CMOS, kolor
Ostalo
Softver sa mernom skalom

Posebna šifra

15 drugih proizvoda u istoj kategoriji: