MicroQ 1.3 MP Digitalni Istraživački Mikroskop na stalku
  • MicroQ 1.3 MP Digitalni Istraživački Mikroskop na stalku

MicroQ 1.3 MP Digitalni Istraživački Mikroskop na stalku

Prenosivi MicroQ digitalni istraživački mikroskop za ispitivanje materijala sa kamerom od 1.3 MP, LED osvetljenjem i mini metalnim stativom

10.583 RSD
Porez je uključen Dostava nije uključena
Količina

Dostupno uz rezervaciju. Za više informacija pozovite 063/1199-654.

Nema na lageru

 

Isporuka i plaćanje

 

Politika privatnosti

 

Garancija, reklamacija i pravo na odustajenje

Dostupne su dve verzije digitalnog mikroskopa, jedna sa kamerom od 1,3 megapiksela, koja ima jednostavan spiralni vijak za podešavanje visine na metalnom stativu. Drugi model od 2 megapiksela nalazi se na metalnom stativu sa dugmetom za podešavanje visine.

Mali digitalni mikroskop dolazi u čvrstoj i praktičnoj kartonskoj kutiji. Potrebno je samo nekoliko minuta da sastavite kućište postolja i mikroskopa. Uređaj ima standardnu USB vezu i osvetljenje se napaja sa računara. Za postizanje jačeg efekta osvetljenosti moguća je upotreba spoljašnje rasvete.

Prozirna strana štitnika (vrh) glave mikroskopa omogućava odličnu osvetljenost posmatranog objekta čak i pri najvećem uvećanju. Slika se snima jednim pritiskom na taster digitalnog mikroskopa (nije potrebno "kliknuti" na računar).

Digitalni mikroskop MicroQ 1.3MP lako se povezuje sa računarom (pomoću USB-a). Osnovno povećanje od 10x daje rezoluciju slike 1280x1024 pixel-a, sa vidnim poljem od 6mm. Pomoću fokusera možemo podesiti mikroskop na 250x povećanja (ili 10x ili 250x, bez zoom-a). Iako ne postoji mogućnost neprestanog zumiranja, postoji mali opseg uvećanja oko dva krajnja položaja: oko 10x do 40x i oko 200x do 250x (ne može se zumirati između 40x i 200x!).

Zbog svog praktičnog dizajna i gore navedenog rešenja uvećanja mikroskop se može koristiti bez stativa. Pomeranjem glave mikroskopa postavljene na uzorak koji se prosmatra može se skenirati cela površina, npr. za dijagnostičke ili druge svrhe. Pogodan je za ispitivanje strukture obrađenih površina ili drugih makroskopskih objekata. Može se koristiti i u hobi svrhe, tj. za posmatranje fine strukture makroskopskih objekata koji su nevidljivi golim okom, npr. anatomija insekata, mikroskopsko ispitivanje kristala mineralnih uzoraka (manjih od 1 mm), ispitivanje kovanica i novčanica, markica. Digitalni mikroskop može biti koristan dodatak laboratorijskim radovima (geologija, arheologija, restauratorski radovi). Zbog svog praktičnog dizajna, pomeranjem glave mikroskopa postavljene na uzorak koji se prosmatra može se skenirati cela površina (npr. u dijagnostičke ili druge svrhe).

DigMicHM1

Detalji

PLU
963
Uvećanje
10x ili 250x (bez zoom-a)
Kamera
1.3 MP
Osvetljenje
LED
Povezivanje
USB kabl
Ostalo
Stativ, drajveri

Posebna šifra

Preuzmi

Uputstvo MicroQ ToupView

Preuzmi (7.32M)

Uputstvo microQ13-20

Preuzmi (1.64M)

15 drugih proizvoda u istoj kategoriji: