teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
71.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
19.500,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi - 22-67x100 ACUTER Zoom Spektiv sa uvidom od 45
75.565,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
87.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
4.900,00 rsd
teleskopi, mikroskopi, dvogledi -
24.900,00 rsd

Star Adventurer Mini Mount

33.900,00 rsd
Šifra proizvoda: StarAdvMini

Star Adventurer Mini Mount

SkyWatcher je otišao korak dalje u inženjeringu foto glava za astrofotografiju i izbacio na tržište Star Adventure Mini.

Osim što su uspeli da smanje gabarite nove glave, ugradili su i WiFi prijemnik, tako da se sada kretnja može vršiti putem besplatne aplikacije za mobilne telefone i/ili tablete (podržane su Android i iOS platforme).

Mehanička glava kompenzuje rotaciju Zemlje, te omogućava dugu ekspoziciju prilikom fotografisanja. Odlična opcija za širokougaone fotografije Mlečnog puta ili čak snimanje pri drugim brzinama noćnog pejsaža ili za video snimke u realnom vremenu.

Mala mehanička glava može se montirati na većinu tripoda (fotostalaka) i vrlo je lako uraditi useveravanje pomoću polarnog tražioca (sastavni deo seta) za koji se u setu dobija i iluminator.

Star Adventurer Mini je u mogućnosti da upravlja široko rasprostranjenim DSLR aparatima, kao i MILC kamerama, kako u pogledu vremena izlaganja, tako i broja fotografija.

Uređaj se napaja preko micro USB porta, putem prenosnog računara ili spoljašnjih (eksternih) USB baterija (za mobilne telefone i/ili tablete). Instalacija i postavljanje opreme traje svega nekoliko minuta.

Paket sadrži: Star Adventurer Mini (SAM) glavu, polarni tražilac, iluminator za polarni tražilac, foto konvertor sa 3/8 inča na 1/4 inča (standardi kod foto tripoda i glava).

Podržane platforme za aplikaciju SynScan: Android i iOS